Heti események

KKV

Szeptember 15., 17 óra

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye: XVIII. kerületi vállalkozók fóruma. Helyszín: Kondor Béla Közösségi Ház (Bp. XVIII., Kondor Béla sétány 8.)

Szeptember 16., 18.30 óra

A Joint Venture Szövetség vállalatvezetői fóruma. Részt vesz Horn Gyula volt miniszterelnök. Téma: Merre tart a magyar gazdaság? Helyszín: Corinthia Hotel Budapest (Bp. III., Árpád fejedelem útja 94.)

Szeptember 18., 8 óra

Kétnapos kerekasztal-megbeszélés “Az év konferenciája” címmel, amelyet 5. alkalommal rendez az AmCham és a The Economist. Medgyessy Péter miniszterelnök és más kormányzati képviselők és üzletemberek vesznek részt az eseményen. Téma: Magyarország Európai Unión belül folytatandó stratégiája a csatlakozást követően. Helyszín: Budapest Marriott Hotel (V., Apáczai Csere János u. 4.)

Szeptember 18. 13 óra

Top Gazdaságpolitikai Fórum címmel konferenciát rendez a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara – a Kamarai Napok 2003 nyitórendezvénye. Előadást tart László Csaba pénzügyminiszter a gazdaság és a vállalkozások versenyképességének fejlesztésével kapcsolatos teendőkről. Helyszín: BKIK-székház (Bp. I., Krisztina krt. 99., VII. emeleti Széchenyi terem)

Hosszú életű termékeket szükséges tervezni

Vonzóvá kell tenni a hazai újrahasznosító ágazatokat a befektetők számára.

Az amerikai kormány több milliárd dolláros segítséget ad a farmereknek

Az újraválasztására készülő elnök az idén már ötödször járt kampányúton a középnyugati Wisconsinban.

Ők a legjobban kereső focisták

Az első helyen nincs nagy meglepetés.

Korrupcióellenes ügynökséget támogatna a FIFA

Gianni Infantino szerint a szövetség anyagilag is támogatna egy olyan ügynökséget, amely a sportban lévő korrupció ellen küzd.
Világgazdaság Piactér