Közélet

Angyalok nélkül tér vissza a Victoria’s Secret divatshow

A Victoria’s Secret hamarosan újraindítja ikonikus divatsbemutatóját.

A kifutón sétáló modellekről elhíresült divatbemutatókat 1995-ben láthattuk először, és 24 év után, 2019 novemberében rendezték meg utoljára – számolt be róla a Business Insider.

Fotó: Timothy A. Clary / AFP

Lex Wexner, a vállalat anyacégének, az L Brands-nek az elnök-vezérigazgatója a döntés hátteréről akkor azt nyilatkozta, hogy mindent teljesen újragondolnak üzleti modelljükkel kapcsolatosan.

A Victoria’s Secret első embere, Martin Waters hétfőn a sajtó képviselőinek elmondta, hogy a vállalat visszatér a divatbemutatók világába a közeljövőben. Konkrét időpontot azonban nem nevezett meg.

Az újradefiniált show főszereplői ezentúl már nem a Victoria’s Secret csúcsmodelljei, az Angyalok lesznek. A vállalat közleménye a hangsúlyozta, hogy a jövőben sokkal inkább az inkluzivitásra és a sokszínűségre fognak fókuszálni.

A legendás divatbemutatók az 1990-es és a 2000-es években több millió nézőt vonzottak, miközben a ruhák egyre különlegesebbé, extrémebbé váltak. Az Angyalok között olyan ismert modellek tettek szert világhírnévre, mint Gisele Bündchen, Tyra Banks, vagy Heidi Klum.

Victoria's Secret divatbemutató modell
Kapcsolódó cikkek