Sir Elton John kénytelen volt elhalasztani két koncertjét a texasi Dallasban, miután nemrégiben pozitív lett a koronavírus-tesztje – írja a BBC.

A 74 éves zenész kétszer is be volt oltva, és jelenleg csak enyhe tüneteket tapasztal 

az Instagramján megjelent bejegyzés szerint. A globális járvány sok késést okozott Sir Elton Farewell Yellow Brick Road világkörüli turnéjában.

Fotó: AFP / KEVIN WINTER

Egy másik brit sztár, Adele is lemondta az amerikai fellépéseit a múlt héten. A dallasi fellépésekre eredetileg kedden és szerdán került volna sor. 

Mindig hatalmas csalódás a műsorok elhalasztani, és nagyon sajnálom azokat, akiket ez kellemetlenséget okozott, de szeretném megőrizni magam és a csapatom biztonságát

 – írta Elton John az Instagramon. A zenész biztosította a rajongókat, hogy az új időpontok bejelentése után felveszik velük a kapcsolatot.

Azt is elmondta, hogy arra számít, hogy ezen a hétvégén színpadra tud állni a tervezett arkansasi fellépéseken. A változások a legutóbbi kudarcot jelentik a zenész számára egy balszerencsés utolsó turné során. A Farewell Yellow Brick Road 2018-ban kezdődött, mint Sir Elton függönyhívása több mint fél évszázadnyi úton.