Csütörtökön, a hajnali párásság megszűnése után fátyolfelhők szűrte napos időre számíthatunk. Csapadék nem lesz. A délies szél mérsékelt marad. 17 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken, a párafoltok megszűnése után fátyolfelhők szűrte napsütésre számíthatunk. Sehol sem lesz csapadék. A délkeleti szél megélénkülhet. 21 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Szombat reggelre foltokban köd képződik, amely a délelőtt folyamán feloszlik. Északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és késő estétől már záporesők is kialakulnak. Estétől az északnyugatira forduló szél megélénkül. 19 és 24 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap hajnalban még előfordulnak záporok, majd a reggeli óráktól északnyugat felől csökken a felhőzet, így sok napsütés várható. Főleg a nap első felében lesz erős az északnyugati szél. 17-22 fok valószínű.

Hétfőn sok napsütés, kevés felhő várható. Továbbra sem fordul elő csapadék. A délkeleti szél mérsékelt marad. A maximum 20 fok körül alakul.

Kedden gyengén felhős, napos időre van kilátás, eső nem fordul elő. Mérsékelt délkeleti szél. 20 fok körül alakul a csúcsérték.