Új intelligens vállalati jogi szolgáltató rendszer

Jog | Közélet

Jelentős jogi vállalatirányítási innovációt tartalmazó informatikai rendszerrel lépett a magyar és nemzetközi nagyvállalati piacra az iLex Systems Zrt. Egy, több évig tartó, magyar felsővezetők, vállalati vezető ügyvédek és informatikusok együttműködésével megvalósuló szolgáltatási koncepció-fejlesztés eredményként olyan intelligens jogi szolgáltató rendszer jött létre, amely hatékonyan képes kezelni a teljes vállalati jogi folyamatrendszert, s melynek bevezetése esetén nemcsak a jogi munka hatékonysága és átláthatósága nő, de ezzel egyidejűleg a vállalati jogi tevékenységgel összefüggő költségek is csökkennek.


Az iLex intelligens jogi szolgáltató rendszer több, mint 80 jogi és támogató funkcióval segíti a vállalati menedzsment munkáját , s mindezt nemcsak asztali számítógépeken, de táblagépeken és okos telefonokon is. Az iLex kifejlesztői kiemelt figyelmet szenteltek annak, hogy az bárhol és bármikor- akár egy bírósági tárgyalóterem előterében vagy repülőgépen pillanatokon belül azonnali, friss információkat szolgáltasson a vállalatnál aktuálisan végzett jogi feladatokról. A rendszer folyamatosan kommunikál felhasználóival, intelligenciája kiterjed arra is, hogy előzetesen figyelmeztesse az eljáró jogászt vagy a vállalati vezetőt, hogy pl. konkrét szerződések időbeli hatálya rövidesen lejár vagy emlékeztet arra, hogy pár nap múlva bírósági tárgyaláson kell a társaságot képviselni.

Hetvenötezer eurót nyert a digitális ergonómia magyar úttörője

Az AXS Motionsystems Kft. digitális ergonómiai fejlesztések mellett a gyártósorokon dolgozók fizikai leterheltségét is vizsgálja.

Szeptemberben is lendületben maradtak a bérek

A szeptemberi bruttó átlagkereset 392 300 forint volt.

Harmadik hónapban csökkent az orosz feldolgozóipar teljesítménye

Az orosz feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) május óta legalacsonyabb szintre, 46,3 pontra süllyedt az októberi 46,9 pontról.

Bécsben megnyílt a legnagyobb „tesztutca”

Az osztrák fővárosban applikációval és szűrőpontokkal védekeznek a járvány ellen.
Világgazdaság Piactér