Kisorsolták a Fidesz ajándék autóját

Közélet

A nemzeti konzultációs kérdőívekhez kapcsolódó ajándéksorsolásra ma délelőtt került sor közjegyző, az alapítvány kuratóriumi tagjai és ügyvédek jelenlétében, a Nemzeti Konzultációs Központban – olvasható a testület lapunkhoz eljuttatott közleményében. Összesen 71 ajándék talált gazdára. A konzultációban részt vevők belföldi, és külföldi utazást, ajándékcsomagokat és a fődíjat, a Volkswagen Polo First személygépkocsit nyerhették meg. Minden nyeremény cégek és magánszemélyek felajánlásából született. Azt a kérdőívet, amellyel az autót nyerte meg egy szerencsés konzultáló, Miskolcon adták fel. A sorsolás eredményét október 8-án, az ajándéksorsoláshoz kapcsolódó rendezvény keretében hozzák nyilvánosságra. A testület Orbán Viktor Fidesz-elnökhöz kötődik, és mások mellett olyan tagjai vannak, mint Kudlik Júlia vagy Pozsgay Imre. (VG)

Egyre súlyosabbak a vádak az IWF magyar elnökével szemben

Autokratikus vezetői stílus, korrupció, eltitkolt doppingtesztek és kenőpénzek Aján Tamás bűnlajstromán.

EKB: 8,7 százalékkal csökkenhet idén a GDP az euróövezetben

Az Európai Központi Bank mély euróövezeti recesszióval számol az idei évre.

Magyarország újabb pert nyert a Európai Bizottsággal szemben

2015 februárjában Magyarország a dohányipari vállalkozásokat terhelő új adót vezetett be, egészségügyi hozzájárulás elnevezéssel, ami miatt az Európai Bizottság vizsgálati eljárást indított.

Lufthansa: 2023-ig tart a válság a légi közlekedésben

Még három évig, 2023-ig tarthat a koronavírus-világjárvány miatt keletkezett válság a nemzetközi légi közlekedésben az ágazat legnagyobb német szereplője szerint.
Világgazdaság Piactér