Megtalálták több utas holttestét a tengerbe zuhant repülőről

Közélet | Közéleti Hírek
Az eltűnt egyiptomi repülőgépből származó roncsdarabokat és személyes tárgyakat talált az egyiptomi hadsereg és a görög kutatók is.

Az eltűnt egyiptomi repülőgépből származó roncsdarabokat és személyes tárgyakat talált az egyiptomi hadsereg és a görög kutatók is. A híradás szerint az egyiptomi haditengerészet a Földközi-tengerben, 290 kilométerre északra Alexandria városától találta meg a tárgyakat.


A Times azt írta: az egyiptomi hadsereg katonái a géptest darabjait és több utas holttestét is megtalálták.


Átfésülik a térséget, hogy megtalálják a csütörtökön eltűnt gép feketedobozait. Korábban is találtak tárgyakat a víz felszínén, de a két mentőmellényről és a műanyagdarabról kiderült, hogy azok nem a repülőről származnak.


Arról egyelőre nem közöltek részleteket, hogy most milyen elemeket találtak meg. A görög védelmi minisztérium közben azt jelentette be, hogy holttesteket, gépdarabokat és csomagokat találtak öt mérföldre délre attól a helytől, ahol a gép eltűnt a radarról.


Az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járata 66 emberrel a fedélzetén csütörtök hajnalban tűnt el a radarernyőről. Egyelőre nem tudni, mi okozta a repülőgép-szerencsétlenséget.

Klopp: nem a kormány segítségére kell várni

A Liverpool edzője szerint, a gazdag PL-kluboknak segíteni kell a nehéz anyagi helyzetben lévőknek, ugyanis nézők nélkül óriásit estek a bevételek.

Bóvli maszkokra csapott le az Europol

Csaknem 28 millió illegális vagy hamisított árut, köztük szájmaszkokat foglaltak le.

Jönnek az ukránok – ingyen kapnak felhőszoftvert a gazdák

Ukrajnában rohamléptekben folyik az agrárgazdaság digitalizációja.

A fenntarthatóság lesz a 2020-as évek kulcsa

Matolcsy György szerint a 40-es és a 70-es évekből egyaránt meríthet a közgazdasági gondolkodás. A jegybank elnöke szerint Kína lehet a nagy nyertes.
Világgazdaság Piactér