Még átok ül a gépeken: Újabb műszaki hiba Ferihegyen

Közélet
Folytatódik a repüléstörténet peches korszaka, ezúttal Ferihegyen vesztegelt egy hibás repülő.

Műszaki hiba miatt nem szállt fel szerda este 20.05-kor Budapestről Malmőbe tartó a Wizzair járata – erősítette meg az MTI információját Kázmér Natasa, a légitársaság kommunikációs vezetője. Hozzátette: az Airbus 320-as repülőgép kijelző panelje meghibásodást jelzett, ezért nem indult el időben a járat.


Az elektronikus hibát ugyan még az éjjel kijavították, de a repülőgépet hajnalban mégsem Malmö, hanem egy másik úti cél felé indította el a légitársaság, mivel a repülőgép naponta 7-8 járatot teljesít, s a malmői járatra várakozó utasok közben elhagyták a repülőteret. Közölte azt is, hogy a belföldi utasok többsége a csütörtök este 10 óra körül induló Wizzair járaton juthat el Malmőbe. (mtv)

Jön a Széchenyi-kártya-program

Nagy Márton szerint a július elsején induló Széchenyi-kártya-újraindítási program segítségével fenntartható lesz a magyarországi hiteldinamika.

Százhatvanezer óvszert osztanak szét, de minek?

A tokiói olimpián hiába kapnak a versenyzők óvszert, ha a résztvevőknek minden szükségtelen fizikai kontaktust kerülniük kell.

Dubajban nyomoz a német adócsalók után a berlini kormány

A Olaf Scholz vásárolt egy CD-lemezt, amely állítólag hosszasan sorolja a német állampolgárok Dubajban rejtegetett vagyonát.

Ronaldo milliárdokkal lejjebb taszította a kóla értékét

A sztárfocista kiállása a vízivás mellett komoly veszteséget okozott a Coca Colának.
Világgazdaság Piactér