Gyurcsány többet beszél Orbánnál

Közélet | Politika

Orbán Viktor miniszterelnök 120-szor szerepelt augusztusban a hírekben, ami a legtöbb a pártvezetők között – derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság adataiból. Ugyanakkor csak 31-szer szólalt meg élőszóban, és 683 másodpercet hallgathatták őt a tévénézők és a rádióhallgatók.


Mesterházi Attila, az MSZP elnöke csak 102-szer szerepelt a hírekben, ugyanakkor 61-szer szólalt meg, ami összesen 1367 másodpercig tartott.


Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció vezetője ennél is kevesebbszer, 72-szer volt a hírekben, ám ebből 63-szor szólt az emberekhez. Gyurcsány 2 218 másodpercig beszélhetett, ami messze kiemelkedik a politikusok közül.


Bajnai Gordon, az Együtt-PM elnöke 112-szer jelent meg a hírekben, és 74-szer élőszóban szerepelt. Bajnai 1 353 másodpercet kapott a hírszerkesztőktől.


Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár is sokszor elmondhatta augusztusban, hogy most már tényleg jön a pedagógusok béremelése. Hoffmann 67-szer szerepelt, 56-szor élőszóban, ami 1 703 másodpercig tartott.

Dubajban nyomoz a német adócsalók után a berlini kormány

A Olaf Scholz vásárolt egy CD-lemezt, amely állítólag hosszasan sorolja a német állampolgárok Dubajban rejtegetett vagyonát.

Ronaldo milliárdokkal lejjebb taszította a kóla értékét

A sztárfocista kiállása a vízivás mellett komoly veszteséget okozott a Coca Colának.

Izer Norbert: ötmillió forinttal is csökkenthető a fizetendő adó

A koronavírusra specializált méltányosság szabályai egyszerűek, ráadásul ingyenes mindenkinek, a kérelem ugyanis illetékmentes.

Összesen 140 milliós támogatást kapott a Sugarbird

A Sugarbird divatipari vállalkozás Magyarországon készíti a ruháit, és az országon kívül Szlovákiában is vannak üzleteik.
Világgazdaság Piactér