Sport

Milliárdokból becsülik meg a bajnokokat

Olimpiai, edzői, valamint özvegyi járadékban több mint 850-en részesülnek, a kifizetések összege az elmúlt három évben meghaladta az 5,2 milliárd forintot – tudta meg a Világgazdaság.

Sokba fájt a Manchesternek Mourinho kirúgása

A portugál edző decemberi menesztése 19,6 millió fontjába került a Manchester Unitednek, mely ennek ellenére is teljesítette a tervezett pénzügyi mérleget.

Magyar állampolgár lett Nego

A bajnok MOL Vidi FC francia származású labdarúgója csütörtökön, Székesfehérváron letette a magyar állampolgársági esküt.

Közösen rendezne olimpiát a két Korea

A Koreai NDK és a Koreai Köztársaság így minden bizonnyal Szöullal és az északi főváros Phenjannal jelentkezik majd a 2032-es játékokért.

Leleményes szurkoló kapott zsebpénzt Boatengtől

A Renato nevű férfi bevásárolta a fantázia csapatába Boatenget, aki viszont Barcelonába igazolt. A játékos viccből kártérítést kért, a játékos pedig ki is fizette.

Paul Scholes is edzőnek állt

AManchester United legendás futballistája lett az angol negyedosztályban szereplő Oldham Athletic vezetőedzője.

Orosz televízióhoz szerződött Mourinho

Jose Mourinho március elejétől külön műsort kap az RT orosz állami televíziós csatornán, a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseit elemzi majd.

Tíz éve gyilkolták meg Marian Cozmát

A Veszprém egykori kézilabdázója meggyilkolásának körülményei máig tisztázatlanok, a tragédia máig felborzolja a kedélyeket.
Világgazdaság Piactér