Tizenegy helyet javított az új világbajnok olasz válogatott

Közélet | Társadalom

A tizenharmadikról a második helyre lépett elÕre a németországi világbajnokságon gyÕztes olasz válogatott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legújabb világranglistáján.


A rangsort továbbra is a vb-negyeddöntÕben kiesett Brazília vezeti. A szerdán közzétett lista már az új szabályok szerint készült el, s az elmúlt négy évben elért teljesítményt veszi alapul, szemben a korábbi nyolcéves periódussal. ValószínÛleg ez az oka, hogy az eddig 76. magyar válogatott nyolc helyet rontott, s most a 84.


A világbajnoki döntÕs francia csapat a nyolcadikról a negyedikre, a nyolc között elvérzÕ argentinok ugyanakkor a kilencedikrÕl a harmadik helyre ugrottak.

Jön a Széchenyi-kártya-program

Nagy Márton szerint a július elsején induló Széchenyi-kártya-újraindítási program segítségével fenntartható lesz a magyarországi hiteldinamika.

Százhatvanezer óvszert osztanak szét, de minek?

A tokiói olimpián hiába kapnak a versenyzők óvszert, ha a résztvevőknek minden szükségtelen fizikai kontaktust kerülniük kell.

Dubajban nyomoz a német adócsalók után a berlini kormány

A Olaf Scholz vásárolt egy CD-lemezt, amely állítólag hosszasan sorolja a német állampolgárok Dubajban rejtegetett vagyonát.

Ronaldo milliárdokkal lejjebb taszította a kóla értékét

A sztárfocista kiállása a vízivás mellett komoly veszteséget okozott a Coca Colának.
Világgazdaság Piactér