Manager Magazin

Határ a „csillagos” ég

Az Onyx, a Costes éttermek és a Borkonyha példája is azt mutatja, hogy egy Michelin-csillagos étterem nyereséges működtetése is hosszú távú befektetés.

Lokális értékek

Kosztolányi Zoltán úgy lett ezüstérmes a szakács-vb-n, hogy a szállodában felejtette a fingerfoodokat, és a verseny előtt a szállását is visszamondták.

Dekorativitás és good mixing

Bár a 2017-ben Leonardo Salvator Mundijának 450 millió dolláros leütési árát valószínűleg sokáig nem dönti meg semmi, 2018 sem szűkölködött rekordokban.

A luxuséttermek mesés világa

A globális vendéglátás pazar világából adunk ízelítőt, amit a magas minőség, a személyzet magas szintű képzettsége és a magas árak jellemeznek.

A magányos óriás

Hazáját az olasz mester vezette a divatvilág nemzetközi porondjára. Esetleges elvesztése komoly veszélybe sodorhatja vállalatát.

A magyarok szívből főznek

Szimpla szakácsnak készült, „pucér” világsztár lett belőle. Étteremláncot alapított, Budapestet is bevette. Szerinte a gulyás világbajnok étel. Interjú.

Költséges, mégis tarol a zöldenergia

Továbbra is szükséges az állami támogatás a megújuló energiát hasznosító beruházások terjedéséhez, de a javuló megtérülésük is segíti a folyamatot.

Feltankolva

Kiegyensúlyozottnak tűnnek a hazai üzemanyagpiaci szereplők pozíciói, a toplistán szinte bebetonozott a jelenlegi sorrend.
Világgazdaság Piactér