A Revolut egy globális pénzügyi szuperapp, amelynek több mint 25 millió lakossági ügyfele van világszerte. A cég egy páratlan tagsági csomagot vezet be az Egyesült Királyság és Európa területén, ez az Ultra – ismertette hétfői közleményében a vállalat.

In this photo illustration a Revolut logo seen displayed on
Ultra csomaggal tarolná le a piacot a Revolut.
Fotó: SOPA Images

Az új csomag a tervek szerint 2023 tavaszán érkezik. Az Ultrára már most is fel lehet iratkozni, a már meglévő és új ügyfelek egyaránt csatlakozhatnak a várólistához.

Az Ultra csomag használatának első hónapjában a vásárlások után 5 százalékos visszatérítésre lesz lehetőség.

„Egyre több ügyfelünk érdeklődik olyan pénzügyi termékek iránt, amelyek nagyobb kényelemmel szolgálnak. A felhasználók e növekvő csoportja egy újfajta, működőképes luxusra összpontosít. Habár ezek a jól kereső fogyasztók folyamatosan törekszenek feljebb lépni a ranglétrán, és passzív, állandó bevételhez jutni, emellett szeretnék élvezni az életet, tisztában lenni a legújabb trendekkel, és évente többször utazni” – nyilatkozta a bejelentést követően Tara Massoudi, a Revolut prémium termékekért felelős vezérigazgatója.

Bár a Revolut a felhasználók többségének a különféle pénznemek közötti átváltáshoz és az utazásokhoz kötődik, számos egyéb szolgáltatása is van. A cég luxus tagsági programja rengeteg utazási és életmódbeli lehetőség előtt nyitja meg az ajtót.

A cég minden már meglévő Premium- és Metal-ügyfelét meghívta az Ultra várólistájára, és ők lesznek azok, akik a következő hónapokban korai hozzáférést kapnak majd az Ultra csomaghoz.

Ismét a Revolut használatának kockázataira figyelmeztet az MNB

Szerintük a magyarországi ügyfelek érdekeit az szolgálná, ha a Revolut Bank leánybankként működne, így tevékenységét magyarországi székhellyel, az MNB felügyelete alatt végezné.