Stratégia

Hasít a Magyar Telekom árfolyama

Kedvező most a széljárás a Magyar Telekom piacán, és ha a 440 forintos szintek sem állítják meg a menetelést, akkor egészen 460 forintig is eljuthat.

Beszállási ponthoz ért az Alphabet

Pusztán üzleti és piaci értelemben nagyon erős pozícióban van az Alphabet – véli Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.

Hozamemelkedés várható jövőre

A válság óta tartó növekedést a foglalkoztatás folyamatos bővülése és a már meglévő gépi kapacitások egyre nagyobb mértékű kihasználtsága eredményezte.

Beborul az ég Németország felett

Miközben a német gazdasági növekedés látszólag töretlen, a DAX az idén a világ leggyengébb fejlett piacai közé tartozik.

Vonzóvá váltak a vállalati kötvények

Tovább erősödhet az a megközelítés az amerikai kötvénypiacon, hogy indokolt a vállalati hitelpapírok arányát növelni az állampapírok ellenében.

Waberer’s: kedvező fordulat jöhet

A cég áthárítja az üzemanyagár emelkedését, de ezt a szerződések alapján néhány hónapos csúszással teszi.

Rövid távon drágulhat az OTP papírja

A bank számára kedvezően alakul a gazdasági környezet, mivel a kelet-európai régióban magasabb a növekedés, mint a kontinens nyugati felében – véli Tonzor Péter, az SPB Befektetési Zrt. vezető privátbankára.

Lehet még fantázia az ingatlanokban

Októberben megszakadt az év eleje óta tartó növekedés az amerikai részvénypiacokon, és kisebb hullámvölgybe kerültek az árfolyamok.

Mentőöv lehet az IBM számára a Red Hat

Hatalmas felvásárlással kapcsolatos bejelentéssel zárta az októbert az IBM, 34 milliárd dollárért kerülhet sor a Red Hat akvirálására.
Világgazdaság Piactér