PR

Sikeres évet zárt a miskolci Foglalkoztatási Paktum

„Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum Programja” Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Miskolc Holding Zrt., valamint a gazdasági élet és vállalatok képviselői, képzési és civil szervezetek együttműködésével valósul meg.

Új megoldások felé nyit az MFB Invest

Új, a települések vállalkozásainak fejlődését tőkebefektetés útján lehetővé tevő városalapok szervezésébe kezdett az MFB Csoport stratégiájához illeszkedve az MFB Invest.

Melyek lesznek a 2020-as év meghatározó marketing trendjei?

A Marketing112, a Magyar Marketing Fesztivál szervezője minden évben felkutatja, összeállítja és publikálja (közel 50 oldalas) tanulmányát az előttünk álló üzleti év üzleti és marketingtrendjeiről, újdonságairól, kihívásairól. A publikációt követve, rendezvényük fő témája is ez. Ebben a cikkben ennek a tanulmánynak egy rövid kivonata található, amely nem helyettesítheti a teljes tanulmány anyagát.

A Continental okos megoldása a sofőrök orrára is odafigyel

A már kipróbált és bevált Acella nevű belső anyagot érő további fejlesztések segítségével a Continental technológiai vállalat egy úttörő megoldást dolgozott ki a sokak által kellemetlennek tartott, újonnan vásárolt autókhoz kapcsolódó illat kiküszöbölésére.
Világgazdaság Piactér