10 éves szakmai tapasztalat az ODEX-től

PR
Az out-of-home kampányok napjainkban sokkal többet jelentenek az óriásplakátoknál. Olyan kreatív és figyelemfelkeltő felületekről van szó, amelyek óriási tömegeket és speciális célcsoportokat szólítanak meg. Egy kampány megfelelő tervezése során a legjobb, ha ezeket a felületeket több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek válogatják össze kutatási- és kampánytervező szoftverek segítségével. Az ODEX pontosan erre specializálódott, 10 éve vannak jelen a piacon, hatékonyságuk és ár-érték arányuk növelésével nyújtanak azóta is széleskörű szolgáltatásokat.

Az OOH egyszerre a legősibb és az egyik legmodernebb média: ma már a járókelőket akár személyre szabott hirdetésekkel is meg lehet szólítani, hála a digitális kijelzőknek és az arcfelismerő szoftvereknek.

Egy átlagos fogyasztó egyetlen nap alatt 50 OOH felület mellett halad el, a 15–69 éves korosztály 94,3 százaléka naponta találkozik valamilyen out-of-home eszközzel.

A kültéri megoldásokat tekintve a klasszikus citylightoktól kezdve a járműreklámon át az épületvetítésig minden megtalálható az ODEX megbízóinak portfóliójában, a beltéri reklámeszközöket illetően pedig az edzőtermek mosdóiban található tükörmatricák, a brandingelt ásványvizes palackok, valamint a bevásárlóközpontokban a brandingelt „következő vásárló” rudak is a számtalan kreatív felület részét képezik.

Az ODEX napi kapcsolatban áll a piac valamennyi médiatulajdonosával, naprakész információkkal, statisztikai adatokkal segítik ügyfeleiket. Rálátásuk van a legújabb, legfrissebb, legaktuálisabb piaci kínálatra és innovatív lehetőségekre egyaránt. Annak, aki bele akar vágni egy out-of-home kampányba, több kihívással is szembe kell néznie.

Az érvényes jogszabályok ismeretén kívül a hirdetőnek hatékony módon kell válogatnia az eszközök között. Ráadásul egy homogén kampányhoz több céggel érdemes megállapodni, ezért a szervezés sok adminisztrációval jár. Az ODEX segítségével azonban a hirdetők a lehetőségek közül a legjobbat, a leghatékonyabban és az elérhető legjobb áron fogják megkapni. Az IKO Csoport tagjaként működő cég az idén lett tízéves, legtöbb dolgozójuk azonban ennél is régebb óta van a szakmában.

EURO 2020: 30 euró lesz a legolcsóbb jegy

Körülbelül tízezer forintba kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésére.

A tárgyalások közben is folytatódik a vámháború

A Kína és az Egyesült Államok között folyó vámtárgyalások az utolsó, legnehezebb szakaszukba érkeztek.
Világgazdaság Piactér