Főnök szeretnél lenni, vagy vezető?

PR
Mi a különbség a vezető és a főnök között? Mi a jó vezető titka? Mitől válik valaki jó vezetővé?

Főnök bárkiből lehet, akiről felettesei úgy gondolják, hogy rendelkezik kellő tudással és tapasztalattal, hogy másokat irányítson, vezetőnek lenni azonban ennél sokkal összetettebb feladat.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó vezető?

  • Karizma: Ahhoz, hogy valaki irányítani tudja beosztottjait kell, hogy magabiztos kiállása, kisugárzása legyen. Fontos, hogy ha beszédet tart, le tudja kötni a hallgatósága teljes figyelmét elérve azt, hogy komolyan is vegyék mondanivalóját.
  • Tájékozottság: Ismeri és követi a legújabb trendeket, amelyek a szakmáját érintik. Tudja, hogy milyen újdonságok várhatóak a jövőben.
  • Nyitottság: Nem zárkózik el a technológia újdonságok kipróbálásától, tisztában van a robotizáció és digitalizáció előnyeivel, tudja, hogyan fordíthatja ezeket az eszközöket a saját hasznára.
  • Figyelmesség: Odafigyel beosztottjaira, tudja, hogyan motiválhatja, fejlesztheti és ezáltal tarthatja meg őket. Jól optimalizálja, tervezi és használja az alkalmazottjaiban rejlő erőforrásokat.

Úgy gondolod, hogy rendelkezel a fent említett tulajdonságokkal, de szeretnél minden téren a legjobb vezető lenni? Gyere el 2019. május 15-17. között a logisztikai szakma legszínvonalasabb rendezvényére, a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek XIII. Nemzetközi Konferenciájára és tanulj a szakértőktől.

Fotó: VG / PR

Előadóink között lesz Bolya Imre (inspirációs előadó, Karizmatikus Előadó vezető tréner), Király István (Vodafone Magyarország), Hegedűsné Szendy Zsanett (Coca Cola HBC), Smid Éva (Robert Bosch Elektronika Kft.), Kovács István (Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft.), Prokop Réka (MOL Nyrt.), Gerendai Károly (üzletember, Sziget Fesztivál alapítója) és még sokan mások.

Mi lesz még a konferencián?

  • Érdekes előadások, esettanulmányok
  • Kapcsolatépítési lehetőségek kötetlenül
  • Szakértői tanácsadás
  • Három tematikus workshop szekció
  • Jó hangulat
  • Kellemes környezet

Időpont: 2019. május 15-17.
Helyszín: Thermal Hotel Visegrád****Superior
Bővebb információ és jelentkezés: nagyvallalatilogisztika.hu
Tel.: +36-20-402-6072
Email: nlvklub@nlvklub.hu

Ön mit gondol erről? Mondja el véleményét!

Az USA költségvetésének 11 havi hiánya ezermilliárd dollár fölött van

Az amerikai költségvetés augusztusi hiánya 200 milliárd dollár volt, ezzel a folyó költségvetési év 11 havi deficitje átlépte az ezermilliárd dollárt.

A cél, hogy Magyarország ott legyen a „top 5-ben” 2030-ig

A magyar GDP-adat európai szinten is kiemelkedően magas növekedést jelez.
Világgazdaság Piactér