Főnök szeretnél lenni, vagy vezető?

PR
Mi a különbség a vezető és a főnök között? Mi a jó vezető titka? Mitől válik valaki jó vezetővé?

Főnök bárkiből lehet, akiről felettesei úgy gondolják, hogy rendelkezik kellő tudással és tapasztalattal, hogy másokat irányítson, vezetőnek lenni azonban ennél sokkal összetettebb feladat.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó vezető?

  • Karizma: Ahhoz, hogy valaki irányítani tudja beosztottjait kell, hogy magabiztos kiállása, kisugárzása legyen. Fontos, hogy ha beszédet tart, le tudja kötni a hallgatósága teljes figyelmét elérve azt, hogy komolyan is vegyék mondanivalóját.
  • Tájékozottság: Ismeri és követi a legújabb trendeket, amelyek a szakmáját érintik. Tudja, hogy milyen újdonságok várhatóak a jövőben.
  • Nyitottság: Nem zárkózik el a technológia újdonságok kipróbálásától, tisztában van a robotizáció és digitalizáció előnyeivel, tudja, hogyan fordíthatja ezeket az eszközöket a saját hasznára.
  • Figyelmesség: Odafigyel beosztottjaira, tudja, hogyan motiválhatja, fejlesztheti és ezáltal tarthatja meg őket. Jól optimalizálja, tervezi és használja az alkalmazottjaiban rejlő erőforrásokat.

Úgy gondolod, hogy rendelkezel a fent említett tulajdonságokkal, de szeretnél minden téren a legjobb vezető lenni? Gyere el 2019. május 15-17. között a logisztikai szakma legszínvonalasabb rendezvényére, a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek XIII. Nemzetközi Konferenciájára és tanulj a szakértőktől.

Fotó: VG / PR

Előadóink között lesz Bolya Imre (inspirációs előadó, Karizmatikus Előadó vezető tréner), Király István (Vodafone Magyarország), Hegedűsné Szendy Zsanett (Coca Cola HBC), Smid Éva (Robert Bosch Elektronika Kft.), Kovács István (Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft.), Prokop Réka (MOL Nyrt.), Gerendai Károly (üzletember, Sziget Fesztivál alapítója) és még sokan mások.

Mi lesz még a konferencián?

  • Érdekes előadások, esettanulmányok
  • Kapcsolatépítési lehetőségek kötetlenül
  • Szakértői tanácsadás
  • Három tematikus workshop szekció
  • Jó hangulat
  • Kellemes környezet

Időpont: 2019. május 15-17.
Helyszín: Thermal Hotel Visegrád****Superior
Bővebb információ és jelentkezés: nagyvallalatilogisztika.hu
Tel.: +36-20-402-6072
Email: nlvklub@nlvklub.hu

Ön mit gondol erről? Mondja el véleményét!

A sárga csekkek is illetékmentesek lesznek

Az illeték alapjának és mértékének változása a kormány által megkezdett tehercsökkentés következő lépése.

Csak a zöldség drágulása volt gyorsabb a béremelésnél

Annak ellenére volt gyorsabb az élelmiszerárak emelkedése az inflációnál, hogy számos termékkategóriában áfacsökkentéssel élt a kormány.
Világgazdaság Piactér