Jó reggelt Magyarország! – Ujhelyi Zoltán ébreszti a Kossuth Rádió hallgatóit

PR

A Kossuth Rádió szeptember közepétől bővült műsorstruktúrával várja a hallgatókat. A régi és új műsorok, jól ismert hangok a rádió legújabb technológiával felszerelt stúdiójából szólnak. A hallgatók találkozhatnak Ujhelyi Zoltánnal, aki az Ütköző című műsor szerkesztője, és a Jó reggelt Magyarország! hír- és információs magazin műsorvezetője.

Ujhelyi Zoltán arra törekszik, hogy folyamatosan informálja önöket a legfontosabb közéleti, politikai, kulturális és tudományos újdonságokról.

Fotó: Sárosi Zoltán

Gyors, pontos, hiteles, szerethető! A rádió az a társ, akivel hallgatni is öröm. Akkor is, ha éppen ébreszt. A Jó reggelt Magyarország! adásaiban szeretnénk beszámolni arról, ami a közéletben és a politikában történt, illetve felvillantani azt is, ami ezeken túl van

– mondta a műsorvezető.

 

  • Ütköző – minden hétköznap 12.30-tól
  • Jó reggelt Magyarország! – minden hétköznap 6.00-tól

Nagy lehetőség előtt áll a TAO-generáció

Eddig 200 milliárd forint került az amatőr és hivatalos klubokhoz a TAO-rendszeren keresztül, érdemben segítve az utánpótlásképzést.

Jamie Oliver bezárja éttermeit a Brexit miatt

Csődeljárás elé néz több étteremlánc és acélipari vállalat is Nagy-Britanniában, a vezetők a Brexit körüli bizonytalanságot okolják.
Világgazdaság Piactér