Jó reggelt Magyarország! – Ujhelyi Zoltán ébreszti a Kossuth Rádió hallgatóit

PR

A Kossuth Rádió szeptember közepétől bővült műsorstruktúrával várja a hallgatókat. A régi és új műsorok, jól ismert hangok a rádió legújabb technológiával felszerelt stúdiójából szólnak. A hallgatók találkozhatnak Ujhelyi Zoltánnal, aki az Ütköző című műsor szerkesztője, és a Jó reggelt Magyarország! hír- és információs magazin műsorvezetője.

Ujhelyi Zoltán arra törekszik, hogy folyamatosan informálja önöket a legfontosabb közéleti, politikai, kulturális és tudományos újdonságokról.

Fotó: Sárosi Zoltán

Gyors, pontos, hiteles, szerethető! A rádió az a társ, akivel hallgatni is öröm. Akkor is, ha éppen ébreszt. A Jó reggelt Magyarország! adásaiban szeretnénk beszámolni arról, ami a közéletben és a politikában történt, illetve felvillantani azt is, ami ezeken túl van

– mondta a műsorvezető.

 

  • Ütköző – minden hétköznap 12.30-tól
  • Jó reggelt Magyarország! – minden hétköznap 6.00-tól
14:03
Gazdaság

Ltp után: a kormány felturbózná a csokot

Gulyás Gergely szerint a lakáskassza sokkal inkább volt kassza, mint lakás. A kormány azt tervezi, hogy kiszélesíti a családi otthonteremtési kedvezményt, de lesz falusi csok is.
06:16
Gazdaság

Kevesebbet költöttek munkahelymegőrzésre

A munkahelyek megőrzésére 1,885 milliárd forint jutott. Az így fenntartott munkahelyeken 3,4 ezer dolgozót foglalkoztattak tavaly.
Világgazdaság Piactér