Támogatott hitelek az MKB Banknál

PR
„Minden támogatott hitel és pénzügyi eszköz egy helyen, professzionális tanácsadással.” A vállalati ügyfelek kiszolgálásában jelentős hagyományokkal és eredményekkel rendelkező MKB Bank ezt kínálja ügyfeleinek.

Az MKB Bank 2019 év végéig sikeresen teljesítette az Európai Unió felé 2015-ben vállalt kötelezettségeit. A pénzintézet dinamikusan és nyereségesen működő, erős pénzügyi partner.

Balogh Péter

Nehéz időszak után ez lehet akár a lehetőségek éve is

„Nehéz, ugyanakkor rendkívül sikeres időszakon vagyunk túl és rengeteget tanultunk az elmúlt négy évben” – mondja Balogh Péter, az MKB Bank ügyvezető igazgatója. „Már tavaly arra készültünk, hogy a 2020-as év az MKB és ügyfelei számára is egyaránt a lehetőségek éve legyen. Senki nem számolhatott előre a pandémiával, de elmondhatjuk, hogy az MKB sikeresen kezelte és kezeli ezt a nem könnyű időszakot. Büszkék vagyunk rá, hogy valamennyi, a piacon jelenleg elérhető ’pandémiás’ támogatott termék megtalálható az MKB palettáján. Felkészült, naprakész tudással működő tanácsadói csapatunk minden esetben a vállalkozások számára a legjobb konstrukciót ajánlja. Tapasztaljuk, hogy az ügyfelek részéről jelentős az érdeklődés a fiskális és monetáris szereplők által létrehozott „pandémiás termékek” iránt, így jól jön a szakértő banki tanácsadás az optimális megoldások kiválasztásában. Ebben tudunk mi segíteni!” – teszi hozzá az ügyvezető.

Miért pont most?

Az ügyvezető arra hívja fel a figyelmet, hogy a vállalkozások számára kedvező hitelhez jutási lehetőségeket biztosító időszak – a most rendelkezésre álló információk alapján – előreláthatólag csak az év végéig tart, így a támogatással kombinált hitelbőséget és állami garanciavállalás lehetőségét érdemes most kihasználni. Azok a vállalkozások, akik nem élnek ezekkel, később már nem tudnak majd. Hiszen most eddig nem látott, kedvező feltételrendszer mellett nemcsak a likviditás megőrzése lehet a cél, hanem a beruházások finanszírozása is lehetővé válhat. „Itt az idő, hogy a vállalkozások a maguk javára fordítsák a helyzetet és esetleg lépéselőnybe kerüljenek a lehetőségek évében!” – mondja Balogh Péter.

További információkat ezen a linken talál.

Klopp: nem a kormány segítségére kell várni

A Liverpool edzője szerint, a gazdag PL-kluboknak segíteni kell a nehéz anyagi helyzetben lévőknek, ugyanis nézők nélkül óriásit estek a bevételek.

Varga: a Moody's elismerése egyedülálló az unióban

A pénzügyminiszter szerint az elmúlt fél évben egyetlen más tagállam kilátásait sem javították. Az értékelést a gazdaságpolitika megerősítésének nevezte.

A NATO érdeke is a környezetvédelem

A klímaváltozás elleni fellépés is a békét szolgálja.

Felújítja a 2. futópályát a Budapest Airport

A második hullámmal lecsökkenő légiforgalom lehetővé teszi a futópálya, és a hozzá kapcsolódó gurulóutak karbantartását.
Világgazdaság Piactér