Gasztronómia
A rovat támogatója:

2020. december 28. 08:07
A húskészítmények forgalmából mintegy 20 százalékkal részesednek a különféle virslik és a kategória éves forgalma 30-35 ezer tonna körül mozog.
2020. december 15. 08:30
A belföldi fogyasztók jobban értékelik a tokajit
A hazai piacon emelkedett, az exportpiacokon csökkent a magyar borok ár.
2020. december 14. 18:40
Átadták a 2020-as Prestige Awardot
A Prestige Awardot 2020-ban az 50 fős szakmai zsűri szavazatai alapján a Konyári Pincészet kapta.
2020. december 14. 16:30
Kapacitásbővítő projektet hajtott végre a Sör Plusz Kft.
Sikeresen végrehajtott GINOP-projektje hatására a Sör Plusz Kft. a kisüzemekhez képest nagyobb volumenben képes magas minőségű sör előállítására.
2020. december 10. 18:39
Egyre többen vesznek prémium szaloncukrot
Magyarországon évente körülbelül 6,5 milliárd forint értékben vásárolunk szaloncukrot, átlagosan egy kilogrammot háztartásonként.
2020. december 2. 14:26
A világon elsőként engedélyezték mesterséges csirkehús értékesítését
Az alternatív húsok piaca akár 140 milliárd dolláros is lehet a következő évtizedben, ami a globális húsipar nagyjából 10 százalékát jelenti.
2020. december 1. 18:55
Megtépázta a KFC hazai piacát a járvány
A járvány okozta válságra reagálva fizetési haladékot kért és kapott jelentősebb szállítóitól az AmRest Kft.
2020. november 16. 14:18
A home officeban tarol a házhozszállítás
Az éttermek számára a házhozszállítás kulcsfontosságú lehet a túléléshez, de a távmunkában dolgozóknak sincs ideje főzni.
2020. október 20. 08:05
Súlyos higiéniai hiányosságok miatt zártak be egy távol-keleti éttermet
A Nébih szakemberei csaknem 350 kg nem nyomonkövethető, lejárt fogyaszthatósági és minőségmegőrzési idejű élelmiszert is azonnali hatállyal kivontak a forgalomból.
2020. október 16. 23:13
Kilencedik lett a magyar csapat a Bocuse d'Or Europe szakácsversenyen
Idén is cél volt, hogy a magyar gasztronómia bizonyos jellegzetességei is megjelenjenek a versenyfogásokban.