Interjú

Több új cég léphet be a magyar tőzsdére jövőre

A tavalyi évhez hasonlóan 2017-et is pozitív eredménnyel zárhatja a magyar tőzsde – mondta a Világgazdaságnak adott interjúban Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgató.

Hosszú távon tervez hazánkban a Tesco

A társasági adó és a munkáltatói járulék csökkentése is hozzájárult a bérmegállapodáshoz – mondta lapunknak Pártos Zsolt, a Tesco-Global Áruházak Zrt. ügyvezető igazgatója.

A többéves banki projektek ideje lejárt

Szabó Péter, a Magyar Cetelem Bank elnök-vezérigazgatója szerint elsősorban a szolgáltatásokról és a jobb ügyfélélményről szól az előttünk álló időszak.

Deutsch Tamás: megérkeztünk az élmezőnybe

Reális célkitűzés, hogy a magyar polgárok 85 százaléka rendszeres internetfelhasználóvá váljon 2019-re – mondta a Világgazdaságnak adott interjúban Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos.

Hiányzik a kereslet a magyar tőzsdéről

Megnöveli a befektetési vállalkozások költségeit a MiFID II. – mondja Régely Károly, a Concorde Értékpapír vezérigazgatója.

Hogyan csökkentsük cégünk felelősségét?

A kis- és középvállalatok felé kell nyitni a vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási piacon – véli Dénes Attila, az Aegon Magyarország vállalati, utas- és viszontbiztosítási igazgatója.

Világgazdaság Piactér