Interjú

Hat városban születik science park

Már szeptemberben megkezdődik az önvezető járművek tesztelése a zalaegerszegi pályán – mondta a Világgazdaságnak Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Tudatosan építkezik a Provident

A Provident a jogszabályi lehetőségekkel élve tervezik az online hiteligénylés lehetőségének bevezetését.

Európa top márkaneve a Győri ETO

A hét végén rendezik meg a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét, amelyen ismét megméretteti magát a Győri Audi ETO együttese.

A Sopron a női kosárlabdasport túlélője

A soproni csapat – óriási meglepetésre – bejutott az Euroliga négyes döntőjébe, amelyet a hét végén éppen Sopronban rendeznek, így érthető Török Zoltán ügyvezető-igazgató várakozással teli izgatottsága.

A régióban akvirálna a Tranzit-Food

Szabó Ákos, a Tranzit-Food ügyvezetője szerint középtávú céljuk a tőzsdére lépés, a forrás­bevonással akvizíciós célokat valósítanának meg.

A rugalmasság terveken felüli eredményt hoz

Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója szerint a bank kedvező hiteleire nagy szükség lesz a két EU-s költségvetési ciklus közötti időszakban.

Újra nyereséges lehet a Pécsi Sörfőzde

A prémiumsörök gyártása jóval költségesebb, ezért ha a jövedékiadó-kedvezménnyel nem támogatnának bennünket, nem lehetnénk versenyképesek – mondta a Világgazdaságnak Szemerey Tamás nagyvállalkozó, a Pécsi Sörfőzde tulajdonosa.

Világgazdaság Piactér