Interjúk

Ideiglenes lehetett a piacok korrekciója

Óriási befektetői tőke várakozik a partvonalon, ennek ellenére nyerő taktika lehet az amerikai technológiai index shortolása – mondta Vavrek Zsolt.

Magasabbra kellene tenni a lécet

Hozzá kell nyúlni a lakásfelújítások áfakulcsához, hogy kiszámítható piacra építhessenek, és kifehéredjen az építőipar tömegbázisát adó legkisebb cégek tevékenysége is.

Készül a 2019 utáni évekre a Naftogaz

Stabil téli gáztranzitot ígér, és Ukrajna ellátása miatt sem aggódik a Naftogaz, de a Gazprommal még perben áll. A Világgazdaságnak a társaság első embere, Andrij Koboljev adott interjút.

A csehek után mi vagyunk a legjobb helyzetben

Már most túlteljesítettük az éves célt a lakossági állampapírpiacon – mondta a Világgazdaságnak Barcza György, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója, aki szerint sikerült csökkenteni a kockázatokat.

Keresni kell a kiutat

Mindig ahhoz kell igazodni, ami van, és abból kell kihozni a legtöbb lehetőséget, keresni a kiutat még egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben is.

A modern kávékultúra

Tamp&Bull Espresso Bar olyan egyedi színt hozott a hazai kávézók életébe, hogy már a nyitás napján tolongtak az emberek a kávékülönlegességeikért. (x)

Mozgásban az üzlet

Azt gondolhatnánk, hogy egy hentes bolt nincs kitéve a válság okozta veszélyeknek, azonban az emberek mára inkább a tömegárut részesítik előnyben. Mégis, hogyan tartható életben egy húsbolt? promóció
Világgazdaság Piactér