Pályázati Forródrót

Népszerűek a közvetlenül pályázható EU-s programok

Ugrásszerűen megnőtt a beadott és nyertes pályázatok száma a közvetlenül pályázható európai uniós programokon a Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. (MKF) ügyvezető igazgatója szerint.

Pénzhez juthatnak a bányászok

Több új, bányászati koncessziós pályázat jelent meg – jelentette be Aradszki András, energiaügyért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán kedden.

Mától pályázhatnak a kkv-k kapacitásbővítésre

Mától nyújthatják be a mikro-, kis- és középvállalkozások konkrét fejlesztési elképzeléseiket a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében megjelent két, a versenyképességet javító, kapacitásbővítést támogató felhívásra - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

Akár 220 milliót is kaphat egy kkv a kockázati tőkeprogramon keresztül

Az eddigi 200 ezer euróval szemben mostantól akár 750 ezer euróra (közel 220 millió forintra) is emelkedhet az uniós forrásból kkv-k számára kockázati tőkeprogramot kezelő Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA) befektetéseinek egyedi értékhatára, miután erre Magyarország az Európai Bizottságtól egyedi engedélyt kapott.

Világgazdaság Piactér