Manager Magazin

A portástól a mennyek uráig

Nick Vujicic karok, lábak és esélyek nélkül érkezett a világba. Az isteni tervbe vetett hite viszont szárnyakat adott neki, és mára milliárdokat inspirál.

Évezredes hagyományok

Jelentős és egyre növekvő szerepe van a világgazdaságban a családi vállalkozásoknak. Sikerességük alapvetően befolyásolja az ország teljesítőképességét.

Mozgalmas karrier, erős hátországgal

Átláthatóság, hatékonyság, etikusság – ezen elvek mentén végzi munkáját Becsei András, a Magyar Bankszövetség elnöke, aki a folyamatos tanulást és motivációt tartja fontosnak a karrierjében.

Business Menü Bombera Krisztinával

Ritka ajándék, így foglalta össze Bombera Krisztina, hogy számára inspiráló és példaértékű emberekkel van lehetősége beszélgetni kötöttségek nélkül.

Mindenki boltját építik

A Zalaco Sütőipari Zrt. azon négy nagyvállalat egyike, amelynek kapacitásbővítése a hazai sütőipar sikertörténetévé vált.

Édestestvérek

Igazi kuriózum a cukrászpiacon a Munyisüt, amely a Czank testvérek által az egyedi sütik és torták mellett sportolóknak is fejleszt nyalánkságokat.

Most vagy soha!

A magyar családi cégek ütésállóbbak, de sokuk inkább megfásult. Pedig egyszerre kellene generációt váltani és külföldön is próbálkozni.

Az utolsó Cseppig

Kerek 30 éve, hogy megalakult a Béres Részvénytársaság. A családi cég kapcsán Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke adott interjút, és persze megszólalnak a sikerekben oroszlánrészt vállaló családtagok is.
Világgazdaság Piactér