Manager Magazin

A Richter-sztori

A befektetők vágynak a biztosnak tűnő megoldásokra. A biztonságért áldoznak is. Vajon a Richter, a Budapesti Értéktőzsde egyedüli gyógyszeripari vállalata besorolható ebbe a körbe?

A trendteremtő főnök

Néha nem az kérdés, tudunk-e válaszolni egy kérdésre, hanem, hogy értjük-e igazán a kérdést – illusztrálta egy példával Rencz Botond a jelen és a jövő kihívásait. Az EY Magyarország új vezérigazgatója pozitív szemléletet, pörgő munkatempót és elégedett, motivált munkatársakat szeretne a vállalatnál, köztük sok-sok fiatalt. A világ ugyanis gyorsan változik, s talán a fiatalok értik leginkább az új kihívásokat.

Theodorának jó lett

Hosszú idő óta tavaly először lett nyereséges a Kékkúti, a Theodora gyártója. Bejött az egyesülés a Szentkirályival, s az új tulajdonosi struktúra.

Bizalomból üzlet

Hamarosan a tizedik országban nyitja meg leányvállalatát az idén 15 éves, légitársaságok áruszállítási vezérképviseletét ellátó magyar tulajdonú R-Bag cégcsoport.

Késői elismerés

Az Év menedzsere lett a vegyésztechnikusból matematikai kandidátussá vált cukorkakészítő kisiparos, aki most ingatlanfejlesztő nagyvállalkozó. Futó Péterről van szó.

Világgazdaság Piactér