Manager Magazin

Katarban minden 2022 körül forog

Az Arab-öböl partján gőzerővel készülnek a labdarúgó-világbajnokságra: nemcsak stadionok, szállodák épülnek, de fejlesztik a közösségi közlekedést és a kulturális központokat is.

Halimádó specialista

Több potenciál van a halban, mint a legtöbben gondolnánk. A Halimádók konyhája műsorvezetője elhivatottan szélesíti nézői és hallgatói gasztronómiai ismereteit.

Barnamezős és működő célpontok

Ha már végképp nem tudunk mit kezdeni a veszteséges hajógyárral, az üres szerelőcsarnokkal, akkor megmenthet minket a turizmus.

Vigyázó szemek

A törvényi változás, a halászat megszűnése is nagyon sokat segített a természetes vizek halállományának növekedésében, és a horgászmorál is folyamatosan javul. A halőrök az okmányok ellenőrzésén túl, ha kell, a csónakok fenekét, az autók csomagtartóját is átvizsgálják.

Az élet napos oldalán

Az elmúlt évek munkája lehetővé teszi az üzletünk fennmaradását – mondta a Manager Magazinnak Walter Tamás, többszörös horgászvilágbajnok.

Élőben menekülni egy tank elől

Forradalmian új séta, mondhatni, időutazás résztvevői lehetünk a budai Várban. A VR Tours virtuális sétájával betekinthetünk az '56-os forradalom pillanataiba is.

Nagy dobások, nagy halak

A legnagyobb távolság helyett inkább a legnagyobb halra hajt. Jankovich Krisztián távdobóbajnokot már az motiválja, hogy minden halfajtából a legméretesebbet fogja ki.

A halak és a Balaton szerelmese

A rapsicok, Mária Terézia, valamint a növekvő horgászlétszám is szóba kerül, miközben Szári Zsolt, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója elmondja az angolnák és a busák történetét.

Színház, film, vízpart

A színművész egész életét végigkíséri a horgászat: mogyorófavesszővel kezdte, ma már nagykövet.

Ahol a teljesítmény nyitja az ajtókat

Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatójának korábban egyáltalán nem volt magától értetődő, hogy egyszer majd a fiával együtt dolgoznak egy új üzleti modellt megvalósító digitális bank építésén.
Világgazdaság Piactér