Mozaik

Mentális zavarral küzdhet a müncheni támadó

A bajor rendőrség őrizetbe vett egy 33 éves német állampolgárságú férfit a szombat reggeli müncheni késes támadások ügyében – közölte a rendőrség.

Elkapták a müncheni támadót

A bajor rendőrség különleges erői elfogták azt a késes támadót, aki több embert megsebesített szombat délelőtt a dél-németországi Münchenben.

Erős tájfun csap le Japánra

A heves esőzések, a viharos erejű szél következtében árvíz és heves hullámok várhatók a helyi meteorológia intézet szombati előrejelzése szerint.

Késelés volt Münchenben

Egy támadó többeket megkéselt szombat délelőtt a németországi Münchenben – jelentette internetes kiadásában a Bild című lap.

Szmogriadót rendeltek el Nyíregyházán

Megnövekedett a szálló por koncentrációja az elmúlt két napban Nyíregyházán, a mért értékek meghaladták a szmogriadó tájékoztatási küszöbértékét.

Lezuhant egy elszabadult ló a budai Várból

Elszabadult, átugrott a kőkerítésen és lezuhant egy ló a Várkert Bazár Öntőház udvarába, ahol elpusztult. Lovasa még időben le tudott ugrani az állatról.

Iskolát neveznek el Barack Obamáról

Barack Obama volt amerikai elnök nevét veszi fel Mississippi állam fővárosában, Jacksonban egy helyi általános iskola.

Saját rekordjukat döntötték meg európai tudósok

Megdöntötte januári rekordját a CERN: egy új módszerrel 350 fokozattal pontosabban sikerült megmérnie az antiproton mágneses momentumát, mint az eddigi legpontosabb mérésen.

Világgazdaság Piactér