Stratégia

A változó kamatozású kötvény a nyerő

A hozamszintek emelkedésével a Raiffei­sen változó kamatozású kötvényének félévenként esedékes kamatfizetése jelentősen növekedhet.

Jó befektetés lehet az aranypapír

Fontos szinteket tört át az aranybányászattal foglalkozó Newmont Mining Corporation vállalat árfolyama az utóbbi napokban.

Érdemes venni a DB-részvényekből

Az ág is húzta az elmúlt években a Deutsche Bankot, több PR-katasztrófa és bírságok is nehezítették a német nagybank életét.

Jó vételi lehetőségek a Gazpromban

Az orosz üzletembereket és ipari vállalatokat érintő, kemény amerikai szankciók miatt megrendült az Oroszországgal szembeni befektetői bizalom.

Sávban maradhat a forint árfolyama

Számos piaci szereplő arra számít, hogy a következő hónapokban gyorsulni fog a magyarországi infláció – véli Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír elemzője.

Nagy lehetőség előtt áll a Bayer

Még inkább az amerikai piac felé fordul a Bayer, hiszen leendő partnere, a Monsanto árbevételének többsége, körülbelül 60 százaléka onnan származik.

Ismét fókuszban az olajvállalatok

A londoni tőzsdén jelen lévő Tullow Oil kilátásai igen izgalmasan alakulhatnak – véli Cinkotai Norbert, a KBC Equitas Zrt. elemzője.

Érdemes átszállni a Fordból a GM-be

A Ford legnagyobb hiányossága, hogy termékportfólióját viszonylag lassan újítja – véli Kiss Domokos, a Random Capital elemzője.

Prémiummal kecsegtet a sörrészvény

A Constellation Brands részvénye hosszú távú befektetésként lehet kifizetődő – véli Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezetőelemző-helyettese.

Világgazdaság Piactér