PR

A TV2 lett a legnézettebb csatorna Magyarországon

Immár hivatalos – a TV2 lett Magyarország legnézettebb csatornája 2020 első hat hónapjában: a Nielsen Közönségmérés adatai szerint a teljes napra vonatkozó 9,4 százalékos átlagos közönségarányával a TV2 lekörözte a konkurens csatornákat a 18-59 korcsoportot vizsgálva. A nézettségi adatok alapján: az első félévben az RTL Magyarország átlagos nézői részesedése teljes napon 21,7 százalék volt, míg a TV2 Csoport ennél 10 százalékkal magasabb átlagot ért el és 23,8-os nézői részesedéssel zárt.

Nagyobb megtakarítást és hatékonyságot hoznak az okos eszközök

Milyen előnyei vannak az okos eszközöknek? Az életünk mely területein hasznosíthatjuk az IoT megoldásokat? Milyen jövőbeli fejlesztések és megoldások vannak kilátásban? Az MVM NET Zrt. a következő cikkében összegyűjtötte a modern technológia adta lehetőségeket, előnyöket.

Az energetika mellett fintech ötlet is nyert

A negyedik MVM EDISON startup versenyt a pandémiás helyzet miatt online rendezte meg a vállalat, ez azonban nem vett el az értékéből. A hét döntős csapat közül hármat is díjazott a zsűri, az idei verseny újítása az volt, hogy nemcsak az energetikai ötletek kaptak teret, hanem számos fintech és okosotthon megoldás is bemutatkozhatott – mondta a Világgazdaságnak Kóbor György, az MVM Csoport elnök-vezérigazgatója.

Magyarországon az elsők között épült ki az LTE450

Az LTE450 hálózat a legmodernebb technológiákkal teszi lehetővé az okos eszközök kommunikációját hazánkban. A következő cikkünkben azt is áttekintjük, hogy a nemzetközi szintéren milyen technológiai fejlesztéséket hajtottak végre az elmúlt időszakban.
Világgazdaság Piactér