Szolgáltatás

Napi átlag 5 órát tévéznek a magyarok

A magyar nők naponta átlagosan 46 perccel többet tévéztek 2017-ben, mint a férfiak, és ez idő alatt jellemzően 123 reklámfilmmel találkoztak.

Jobb, ha kezdjük a húsvéti csomagrendelést

Jön a húsvét és vele együtt a Magyar Postánál a növekvő csomagforgalom. Ezért a Posta néhány jó tanáccsal szolgál, hogy megússzuk a bosszankodást.

A munkaerőpiac reagált a változásokra

Az elvándorlók körében megérett egy generáció, amely családalapítási terveit itthon szeretné megvalósítani – mondta a Világgazdaságnak Pelle Dávid.

Magyarországon teljesített legjobban a Subway

Közel húsz százalékkal nőtt a Subway magyarországi éttermeinek forgalma tavaly. A vállalat idén tervezi megnyitni új külsejű éttermeit a régióban.

Majdnem üresen kong sok postaláda

A Magyar Posta évi tízmillió forintot költ a postaládák fenntartására, csaknem kilencezret tart fenn, sokkal többet az előírtnál.

Nálunk is új funkciókkal bővül a Taxify

A Taxify „XL” által a 7 személyes gépjárművek is elérhetők az utazni vágyók számára, a „Business” szolgáltatással pedig a céges utazások adminisztrációját egyszerűsítik.

Megvette lengyel riválisát a Szállás.hu

A lengyel online szálláspiac egyik legrégebbi szereplőjét, a Spanie.pl csoportot vásárolta fel a magyar Szállás.hu, a két cég egyesülése idén szeptemberre valósul meg.

Világgazdaság Piactér