Ingatlan

Nem futott olyan jól Duna House

A Duna House csoport 265,97 millió forint adózott eredményt ért el az első negyedévben, ez 9 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál.

Megújul az Andrássy út kietlen épülete

Megújul az Andrássy út frekventált részének utolsó kihasználatlanul álló épületegyüttese, az Ybl Miklós által tervezett 40-42-es szám alatti tömb.

Vonzó befektetési alapok

Sok alap vonzott idén tízmilliárd forintnál több megtakarítást. A legnépszerűbbek az ingatlanalapok, de az abszolút hozamú alapok sem állnak rosszul.

Lassulhat az ingatlanárak növekedése

Nagyon jelentősen növekedtek a lakásárindexek és 2017-ben lassuló ütemű áremelkedés várható – mondta Molnár Zsolt a Világgazdaság konferenciáján.

Tökéletes volt a forintosítás időzítése

Tavaly csaknem tízezer új lakás épült, és fenn akarjuk tartani ezt az ütemet – mondta Balogh László, az NGM helyettes-államtitkára a Világgazdaság konferenciáján.

Átszabnák a József Attila lakótelepet

A hét végéig kiderül, hányan jelentkeztek a József Attila-lakótelep megújítására kiírt, tizenötmillió forintos összdíjazású építészeti tervpályázatra.

Rekordbevételt hozott a Groupama Aréna

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft. nettó árbevétele mintegy 3,3 milliárd forint volt tavaly – közölte lapunkkal a társaság.

Világgazdaság Piactér