Kereskedelem

Mall.hu: előzetesben a csalók

A Budai Központi Kerületi Bíróság két gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el többek között költségvetési csalás miatt.

Jelentős fejlesztések az eMAG-nál

Összesen 3 millió eurót költött az üllői raktárának bővítésére és fejlesztésére idén az eMAG, amivel a 21 000 négyzetméteres logisztikai központ jelenleg a termékek 70 százalékát tárolja.

Mall.hu: késés van, leállás nincs

Fennakadás nélkül működik a Mall.hu webáruház, de a hatósági ellenőrzés miatt a korábbi megrendelések késhetnek – közölte a webáruház csütörtökön.

Zuhant a táblagépek iránti kereslet

Visszaesést hozott a harmadik negyedév a táblagépek globális értékesítésében, annak ellenére, hogy az öt legnagyobb gyártó közül négy növelni tudta a forgalmát – derül ki az IDC adataiból.

Közel 8500 tonna almát ad el idén a Tesco

Idén 14 féle almából várhatóan közel 8500 tonnát értékesít a Tesco, amely a NAK országos almanépszerűsítő kampányához is csatlakozik.

Csalódást keltő Best Buy negyedév

Az elemzői várakozásoktól elmaradó negyedéves eredményeket publikált az amerikai Best Buy, csökken a vállalat egy részvényre jutó nyeresége is.

Ha ilyen lisztet vásárolt, vigye vissza

Gluténérzékenyekre ártalmas terméket hívott vissza a Tesco-Global Áruházak Zrt. – közölte az áruházlánc sajtóközleményében.

Világgazdaság Piactér