Telekommunikáció

Együttműködik a Vantage Towers és az Antenna Hungária

A cél, hogy közösen javíthassák Magyarország hálózati lefedettségét.

A Vantage Towers és az Antenna Hungária együttműködési megállapodást írt alá azzal a céllal, hogy a bázisállomások hatékony kihasználásával közösen javíthassák Magyarország hálózati lefedettségét. A Vantage Towers 2020 novemberében kezdte meg működését Magyarországon, hogy támogassa Európa digitális transzformációját. A vállalat nem először működik együtt az Antenna Hungáriával – a bázisállomások hatékony kihasználását már korábban megkezdték 39 betelepüléssel.

Fotó: VG

A mostani együttműködés lehetővé teszi az Antenna Hungária számára a Vantage Towers tornyain hírközlési szolgáltatásaihoz szükséges híradástechnikai konténerek, beltéri és kisegítő berendezések, parabola és rádióantennák, valamint az ezekhez kapcsolódó kábelek és egyéb eszközök elhelyezését és beüzemelését.

A Vantage Towers célja, hogy fenntartható módon tegye elérhetővé a szükséges infrastruktúrát Európa digitális fejlődéséhez, ezért a berendezéseknek nyújtott helyen túl szolgáltatja az új berendezések működéséhez szükséges áramot is, amelyet a teljesen megújuló forrásból biztosít.

toronyvállalat Antenna Hungária együttműködés Vantage Towers
Kapcsolódó cikkek