Új, otthoni tévészolgáltatást indít a Yettel, amelynek révén az internettel együtt immár teljes körű otthoni ajánlatokat nyújt ügyfeleinek – áll a cég közleményében. Az otthoni tévézésre szánt Yettel TV szolgáltatás február 14-től nyílt tesztidőszakkal indul: a szolgáltató ügyfelei három hónapig nullaforintos havidíjért próbálhatják ki, akár 93+3 tévécsatornát kínáló csomagban is, ha új előfizetést kötnek OtthonNet vagy OtthonNet Pro tarifára.

Budapest, 2022. február 16.Feliratot cserélnek a Telenor Magyarország Zrt. üzletében egy budai bevásárlóközpontban 2022. február 15-én. Márciustól nevet változtat a cseh PPF befektetői csoport tulajdonában álló mobiltársaság, új neve Yettel Magyarország Zrt. lesz.MTI/Mónus Márton
Fotó: Mónus Márton / MTI

Az elsősorban mobilszolgáltatóként ismert Yettel az elmúlt években folyamatosan bővítette azon otthoni megoldásainak körét, amelyek, bár mobilhálózatra épülnek, a technológia fejlődésének köszönhetően mégis képesek versenybe szállni az otthonokba hagyományosan vezetéken érkező – és ezért általában sok fúrás-faragással bevezetett – szolgáltatásokkal. A korábban elindított, országszerte elérhető OtthonNet-szolgáltatások után a most induló, a nagy képernyős tévézés előremutató élményét kínáló Yettel TV-vel már teljes körű otthoni szolgáltatások érhetők el a szolgáltató kínálatában, országosan több millió háztartás számára.

A teljesen új műszaki háttérrel, új felhasználói felülettel és a hazai tévénézési szokásokhoz illeszkedő csomagokkal érkező Yettel TV egy internetalapú tévészolgáltatás, amely ötvözi a kábeltévézés és az online streamingplatformok előnyeit.

A megvásárlást követően egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető, és azonnal igénybe vehető szolgáltatás egy előfizetéssel összesen 30 eszközre telepíthető, és egy időben három eszközön használható. A Yettel TV három tarifacsomagra fókuszál, amelyek közül a legnagyobban akár 93+3 tévécsatorna is elérhető. A tévéműsorok egy része élőben és felvételről is megtekinthető, megállítható és visszatekerhető.

A Yettel TV a szolgáltató OtthonNet és OtthonNet Pro tarifával vagy a lakossági számlás hangalapú tarifával együtt rendelhető meg – az otthoni tévézéshez szükséges stabil hálózati élmény érdekében a Yettel az előbbieket ajánlja. A szolgáltatás tarifacsomagtól függően már akár 2000 forintos havidíjtól elérhető, és az ügyfelek rugalmasan átválthatják meglévő csomagjukat egy másikra, akár egy sorozat vagy bajnokság kedvéért.

A Yettel TV S, M és L csomagokban a legnépszerűbb csatornák mellett megtalálható az RTL+ Active és a TV2 Play Prémium streamingszolgáltatás is. Az HBO Max pedig kedvezményes, havi plusz 1590 forintos áron megvásárolható a legnagyobb, Yettel TV L csomag mellé.

A szolgáltatás tévékészülékhez csatlakoztatható TV Box segítségével, mobilon és tableten a Yettel TV alkalmazásban, illetve számítógépről webes felületen érhető el, emellett rövidesen elérhetők lesznek az okostévékre letölthető applikációk is. A TV Box előnye, hogy olyan Android TV-alapokra épül, ami a Yettel TV csatornáinak és funkcióinak elérésén túl a televízió „felokosítását”, azaz alkalmazások telepítését, játékok futtatását és Google-szolgáltatások – mint a YouTube, YouTube Music – elérését is lehetővé teszi az erre alkalmas készülékeken. A TV Box OtthonNet és OtthonNet Pro előfizetés megléte esetén bérelhető, kétéves hűséggel havi nulla forintért.