Vezetőváltás a Siemens Egészségügyi Szektornál

Egészségügy | Vállalatok
László Imre váltotta február 15-ével Szokodi Csabát a Siemens Egészségügyi Szektorának élén.

László Imre mérnök, aki pályafutását a Siemens kötelékében kezdte, volt szervizmérnök, majd CT- és MR-specialistaként részt vett a Siemens értékesítési tevékenységében. 2005 óta a cég értékesítési vezetője, 2010 óta az „Imaging és IT Divízió” vezetője.


E pozícióiban szakmai tevékenységével nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy az elmúlt két évben a Siemens európai összehasonlításban is kiemelkedő sikert ért el itthon: több mint húsz nagy tudású direkt digitális felvételező-átvilágítót szállított megújuló vagy zöldmezős beruházásban épülő szakrendelőkbe.


Tervei szerint irányítása alatt a Siemens Egészségügyi Szektor tovább folytatja a magyar képalkotó diagnosztika elsősorban uniós finanszírozású fejlesztését, a legújabb radiológiai technológiák magyarországi meghonosítását, valamint a magyar szakemberek európai kutatás-fejlesztési együttműködésekben való részvételének támogatását.

MAGYAR VÁLLALATOK, CSALÁDI VÁLLALATOK - HOGYAN LEGYÜNK SIKERESEK?

Nekik már sikerült. Mi van a sztori mögött? Szeptember 28-án Balogh Levente, Gablini Gábor elárulja.
Részletek: rendezvenyek.vg.hu

15:23
Gazdaság

Élesben ismerkedhetnek a kkv-k a digitalizációval

Várhatóan januárban csatlakozhatnak az első kis- és közepes vállalatok az Ipar 4.0 mintaalkalmazások kialakítása című projekthez.
07:35
Gazdaság

Továbbra sem tudni, mit akar London

Erősen kérdéses, mekkora haladást érhetnek el a ma kezdődő újabb Brexit-fordulóban, mert Theresa May pénteki beszéde után sem lett világosabb, mit akar a brit kormány.
Világgazdaság Piactér