Vezetőváltás a Siemens Egészségügyi Szektornál

Egészségügy | Vállalatok
László Imre váltotta február 15-ével Szokodi Csabát a Siemens Egészségügyi Szektorának élén.

László Imre mérnök, aki pályafutását a Siemens kötelékében kezdte, volt szervizmérnök, majd CT- és MR-specialistaként részt vett a Siemens értékesítési tevékenységében. 2005 óta a cég értékesítési vezetője, 2010 óta az „Imaging és IT Divízió” vezetője.


E pozícióiban szakmai tevékenységével nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy az elmúlt két évben a Siemens európai összehasonlításban is kiemelkedő sikert ért el itthon: több mint húsz nagy tudású direkt digitális felvételező-átvilágítót szállított megújuló vagy zöldmezős beruházásban épülő szakrendelőkbe.


Tervei szerint irányítása alatt a Siemens Egészségügyi Szektor tovább folytatja a magyar képalkotó diagnosztika elsősorban uniós finanszírozású fejlesztését, a legújabb radiológiai technológiák magyarországi meghonosítását, valamint a magyar szakemberek európai kutatás-fejlesztési együttműködésekben való részvételének támogatását.

06:01
Adózás

Új fegyvert kaphat a kezébe a NAV

A cégeknek alkalmassá kell tenniük számlázórendszerüket arra, hogy valós idejű adatot tudjanak szolgáltatni az adóhatóságnak – az NGM tervei szerint.
18:27
Gazdaság

Csúszik az önkormányzati számlák államosítása

Változatlanul tesztelik az önkormányzati számlavezetési rendszert a Magyar Államkincstárnál, az indulás időpontja pedig nem ismert.
Világgazdaság Piactér