Montoya kiszáll a Forma-1-ből

Vállalatok

Juan Pablo Montoya, a McLaren kolumbiai pilótája jövőre befejezi Forma-1-es pályafutását, s a Nascar sorozatban folytatja a versenyzést.Montoya szerződése idén lejár a wokingi istállónál, s már hónapok óta találgatják, hogy melyik csapathoz szerződhet a 2007-es idénytől.


Korábban a világbajnok Renault-val hozták hírbe a kolumbiai versenyzőt, de azóta felmerült az is, hogy a Red Bullnál folytatná a pilóta vagy esetleg visszaszerződne korábbi csapatfőnökéhez Frank Williamshez.


Néhány héttel ezelőtt kezdett el terjedni a pletyka, hogy Montoya jövőre visszatérne Amerikába, ahol pályafutását kezdte. Most a pletykákat Montoya is megerősítette, s jelezte: jövőre korábbi Cartos csapatfőnöke Chip Ganassi Nascaros istállójában fog versenyezni.


A kolumbiai versenyző nagy reményekkel érkezett a száguldó cirkuszba 2001-ben, s a Forma-1-ben töltött 5 éve alatt két ízben is az előkelő harmadik pozíciót szerezte meg az egyéni pontversenyben. F1-es pályafutása során hét futamgyőzelmet aratott. (JZ)

MAGYAR VÁLLALATOK, CSALÁDI VÁLLALATOK - HOGYAN LEGYÜNK SIKERESEK?

Nekik már sikerült. Mi van a sztori mögött? Szeptember 28-án Balogh Levente, Gablini Gábor elárulja.
Részletek: rendezvenyek.vg.hu

15:23
Gazdaság

Élesben ismerkedhetnek a kkv-k a digitalizációval

Várhatóan januárban csatlakozhatnak az első kis- és közepes vállalatok az Ipar 4.0 mintaalkalmazások kialakítása című projekthez.
07:35
Gazdaság

Továbbra sem tudni, mit akar London

Erősen kérdéses, mekkora haladást érhetnek el a ma kezdődő újabb Brexit-fordulóban, mert Theresa May pénteki beszéde után sem lett világosabb, mit akar a brit kormány.
Világgazdaság Piactér