Montoya mehet, de ne számítson fizetésre

Vállalatok

Ron Dennis, a McLaren Mercedes csapatfőnöke úgy döntött, mégis még az idény vége előtt elengedi a Juan Pablo Montoyat. Az istálló vezetősége korábban még úgy nyilatkozott, hogy Montoyának akkor is maradnia kell a 2006-os szezon végéig a csapatnál, ha már egyáltalán nem ülhet autóba, s ezzel lehetetlenné tették volna, hogy a versenyző elinduljon az októberben rajtoló Nascar sorozatban – írja az itv-f1.

Ron Dennis most jelezte: nem kívánja erőszakkal a McLarennél tartani Montoyát, és elengedi őt, amennyiben a kolumbiai pilóta lemond hátralévő mintegy 3 millió dolláros fizetéséről. Montoya ezzel az alkuval valószínűleg nem járna rosszul, mivel korábban olyan hírek is felröppentek, hogy még neki kell fizetnie korábbi csapatának szerződésszegés miatt.

A kolumbiai pilóta az Amerikai Nagydíj után került ki a csapatból, azért, mert a vezetőség tájékoztatása nélkül hozta nyilvánosságra, hogy 2006 végén távozik a száguldó cirkuszból, s a Nascarban folytatja pályafutását. JZ

MAGYAR VÁLLALATOK, CSALÁDI VÁLLALATOK - HOGYAN LEGYÜNK SIKERESEK?

Nekik már sikerült. Mi van a sztori mögött? Szeptember 28-án Balogh Levente, Gablini Gábor elárulja.
Részletek: rendezvenyek.vg.hu

15:23
Gazdaság

Élesben ismerkedhetnek a kkv-k a digitalizációval

Várhatóan januárban csatlakozhatnak az első kis- és közepes vállalatok az Ipar 4.0 mintaalkalmazások kialakítása című projekthez.
07:35
Gazdaság

Továbbra sem tudni, mit akar London

Erősen kérdéses, mekkora haladást érhetnek el a ma kezdődő újabb Brexit-fordulóban, mert Theresa May pénteki beszéde után sem lett világosabb, mit akar a brit kormány.
Világgazdaság Piactér