Mónikától Győzikén át Balázsig

Reklám és Média | Vállalatok

Jövő hétfőtől visszahozza vezető műsorait a képernyőre az RTL Klub. Újra jelentkezik a főműsoridő előtti sávban a Mónika és a Balázs show, és ismét képernyőre kerülnek a kétmilliós nézőszámot produkáló adások is: a Legyen Ön is milliomos, a Barátok közt, valamint a Győzike show. Az említetteken kívül újra jelentkezik az RTL Klubon a Maffiózók című sorozat, és elindul a Lost – Eltűntek is.

Az országos televíziók a saját gyártású költséges műsorok nagy részét szüneteltetik július-augusztusban. A nyár beköszöntével ugyanis százezrekkel apad a tévénézők száma. Sőt, a jó idő és a szabadtéri programok a teljes lakosság soraiból akár egymillió embert is képesek elvonni a nagy országos adók képernyői elől, de jelentős a visszaesés a 18-49 éves korosztály körében is. Az AGB adataiból viszont kiderül az is, hogy szeptembertől már fokozatosan újra emelkedik a nézettség, amely aztán az év utolsó két hónapjában tetőzik. (VG)

MAGYAR VÁLLALATOK, CSALÁDI VÁLLALATOK - HOGYAN LEGYÜNK SIKERESEK?

Nekik már sikerült. Mi van a sztori mögött? Szeptember 28-án Balogh Levente, Gablini Gábor elárulja.
Részletek: rendezvenyek.vg.hu

15:23
Gazdaság

Élesben ismerkedhetnek a kkv-k a digitalizációval

Várhatóan januárban csatlakozhatnak az első kis- és közepes vállalatok az Ipar 4.0 mintaalkalmazások kialakítása című projekthez.
07:35
Gazdaság

Továbbra sem tudni, mit akar London

Erősen kérdéses, mekkora haladást érhetnek el a ma kezdődő újabb Brexit-fordulóban, mert Theresa May pénteki beszéde után sem lett világosabb, mit akar a brit kormány.
Világgazdaság Piactér