Mónikától Győzikén át Balázsig

Reklám és Média | Vállalatok

Jövő hétfőtől visszahozza vezető műsorait a képernyőre az RTL Klub. Újra jelentkezik a főműsoridő előtti sávban a Mónika és a Balázs show, és ismét képernyőre kerülnek a kétmilliós nézőszámot produkáló adások is: a Legyen Ön is milliomos, a Barátok közt, valamint a Győzike show. Az említetteken kívül újra jelentkezik az RTL Klubon a Maffiózók című sorozat, és elindul a Lost – Eltűntek is.

Az országos televíziók a saját gyártású költséges műsorok nagy részét szüneteltetik július-augusztusban. A nyár beköszöntével ugyanis százezrekkel apad a tévénézők száma. Sőt, a jó idő és a szabadtéri programok a teljes lakosság soraiból akár egymillió embert is képesek elvonni a nagy országos adók képernyői elől, de jelentős a visszaesés a 18-49 éves korosztály körében is. Az AGB adataiból viszont kiderül az is, hogy szeptembertől már fokozatosan újra emelkedik a nézettség, amely aztán az év utolsó két hónapjában tetőzik. (VG)

06:01
Adózás

Új fegyvert kaphat a kezébe a NAV

A cégeknek alkalmassá kell tenniük számlázórendszerüket arra, hogy valós idejű adatot tudjanak szolgáltatni az adóhatóságnak – az NGM tervei szerint.
18:27
Gazdaság

Csúszik az önkormányzati számlák államosítása

Változatlanul tesztelik az önkormányzati számlavezetési rendszert a Magyar Államkincstárnál, az indulás időpontja pedig nem ismert.
Világgazdaság Piactér