Hagyományos tételek a Villásnál

Szolgáltatás | Vállalatok

A debreceni Villás Galéria december 10-én tartja karácsonyi árverését, ahol két tétel indul egymillió forint fölött. Perlmutter Izsák Kislány cicával című festménye 1,8 millió forintról, Markó Ferenc Falusi életképe 1872-ből pedig 1,2 millió forintról kezd.


A debreceni Hajdú Lászlótól több művet árvereznek, köztük egy 1959-es, tussal rajzolt önarcképet. A virágcsendéletek, a portrék és az aktképek kínálata a szokásos, a kortárs részben Fehér László 1989-es pasztellje, a Padon ülő nő 550 ezer forint. A szezonban keresettek voltak a roma festő, Balázs János művei, Villásék a Csodaszarvas című képett árverezik tőle 280 ezer forintos kezdéssel. Az ezüstkínálat szokás szerint szépen felújított darabokból áll, a legértékesebb az ötkilós, 12 személyes evőeszközkészlet 750 ezer forintért.

MAGYAR VÁLLALATOK, CSALÁDI VÁLLALATOK - HOGYAN LEGYÜNK SIKERESEK?

Nekik már sikerült. Mi van a sztori mögött? Szeptember 28-án Balogh Levente, Gablini Gábor elárulja.
Részletek: rendezvenyek.vg.hu

09:20
Gazdaság

Több sebből is vérzik az atomegyezség

A nagyhatalmak megpróbálják rábírni Donald Trump amerikai elnököt, hogy ne mondja fel az Iránnal kötött nukleáris megállapodást.
09:03
Gazdaság

Egyre több pénzt keresünk

A bruttó és a nettó keresetek júliusban egyaránt 13,1 százalékkal, az év első hét hónapjában pedig 12,6 százalékkal nőttek a KSH adatai alapján.
Világgazdaság Piactér