Ügyfélkártyarendszer az Euroleasingnél

Ipar | Vállalatok

Meglévő, megbízható ügyfeleinek újbóli szerződéskötésének elősegítése, megkönnyítése céljából ügyfélkártyarendszert vezetett be az MKB Euroleasing Rt.: a rendszer célja emellett a személyre szabott szolgáltatás nyújtása, illetve egyedi kedvezmények, akciók kialakítása. A társaság internetes honlapján szereplő tájékoztatás szerint a kártya és az ahhoz kapcsolódó kedvezményes lehetőségek kizárólag az ügyfél nevére szólnak, másra át nem ruházhatók.

A plasztiklap érvényessége – amely megléte esetén a kedvezmények bármikor igényelhetők – az ügyfél utolsó három hónapi minősítésétől függ. (A kártya egyébként a megbízható ügyfelek számára korlátlan érvényeséggel bír, meghoszszabbítására, cseréjére nincs szükség.)

Ami a kártyához járó kedvezményeket illeti: a kártyaprogram keretében megkötött finanszírozási szerződések kamatából akár két százalék kedvezményt is ad az Euroleasing, ez akár havi ötezer forint megtakarítást is jelenthet.

A kamatkedvezményen felül az ügyfelek biztosításainak megkötésében is segítséget nyújt a társaság: a casco biztosítást az Eurorisk Kft.-nél már havi díjfizetés esetén is nyolc százalék kedvezménnyel kötheti meg az ügyfél, ez gyakorlatilag évente egyhavi ingyen biztosításnak felel meg.

Az ügyfélkártya-birtokosok használt gépkocsijuk értékesítéséhez is segítséget kapnak: olyan értékesítési pontokat ajánlanak fel számukra, ahol járművüket megvásárolják, vagy az új autó vételárába beszámítják. A kártyatulajdonosok tájékoztatást kapnak az aktuális értékesítési és finanszírozási akciókról, azok feltételeiről.

További előnyt jelent, hogy a tulajdonosok érvényesíthetik a számukra járó kedvezményeket az Euroleasing személyi kölcsön igénylésénél is, mind a kamatkedvezmény, mind a cascokedvezmény tekintetében.

Sok kkv nincs tisztában azzal, hogy innovációt valósít meg az ötleteivel

Az európai átlag fele, 21 százalék hasznosul az innovatív projektekből Magyarországon.

Felülírta a diákok terveit a járvány

Az idei nyárra eredetileg tervezett nyaralások és fesztiválok helyett elsősorban barátaikkal találkoznak vagy otthon ütik el az időt a hazai egyetemisták és főiskolások.

Csökken az önkormányzatok mozgástere

Becslések szerint 2021-ben 150-200 milliárd forinttal kevesebb adóbevételük lehet a településeknek, mint 2019-ben volt.

Újabb támogatások jöhetnek ősszel

A gazdaság és a vállalkozások talpra állását segítő intézkedésről is egyeztet a kormány a szociális partnerekkel.
Világgazdaság Piactér