Háromezer négyzetméteren, a Budapest One irodaház kifejezetten erre a célra kialakított szintjein világszínvonalú orvoscsoporttal, átfogó fekvő- és járóbeteg-ellátással nyitja meg kapuit a legújabb hazai magánkórház, a Doktor24 Multiklinika. 

A mintegy 3 milliárd forintos beruházással megvalósult Multiklinikával a cégcsoport negyedik fővárosi szolgáltatási helyszíne, 

amely elhelyezkedésének köszönhetően a dinamikusan terjeszkedő vállalat országos hálózatépítésének is meghatározó tényezője lesz.

Fotó: Móricz-Sabján Simon/VG

A Multiklinika teljes beruházási költsége mintegy 3 milliárd forint volt, ebből 278 millió forint vissza nem térítendő támogatást a Külgazdasági és Külügyminisztérium nyújtott. 

Olyan multiklinikát akartunk építeni, amely Bostonban, Hamburgban vagy akár Szingapúrban is megállná a helyét. Ezért a legkiválóbb magyar specialisták mellett amerikai és nyugat-európai szakembereket kértünk fel arra, hogy mutassák meg nekünk kategóriateremtő iparági fejlesztéseiket, példaértékű megoldásaikat. Mi pedig ezekre támaszkodva hoztuk létre az ország egyik legmodernebb magánkórházát

– fogalmazott Lancz Róbert, a Doktor24 Medicina Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette, 35 szakterületen látnak el gyermekeket és felnőtteket, az ügyfeleket végigkísérik a teljes betegúton, a prevenciótól a rehabilitációig. Az új kórház két szakterületen szeretne új minőséget meghonosítani a hazai privát gyógyításban, ortopédiában és egynapos sebészetben is vezető szerepre törekszik. 

A Doktor24 tavaly organikusan növekedett, körülbelül 4 milliárdos árbevételt könyvelt el, idén a várakozások szerint meghaladja majd a 7 milliárd forintot. Továbbá az év végére nagyjából 650-700 egészségügyi szakembert foglalkoztat majd a magánklinika.