A Millennium Tower II. irodaházban nyitja meg új fővárosi járó- és fekvőbeteg-ellátó központját a  TritonLife-csoport – jelentette be Haraszti Péter, a TritonLife-csoport alapítója és  vezérigazgatója. Nagyon fontos lépés ez, hiszen ez az első olyan fővárosi központ, ahol  fekvőbetegek ellátását is meg tudják oldani a TritonLife Róbert Magánkórházon kívül – mondta. 

Fotó: KALLUS GYÖRGY/VG

A Duna-parti exkluzív lokáció a teljes ortopédiai, gerinc- és kézsebészeti aktivitást, vagyis a TritonLife mozgásszervi sebészetét hivatott elsősorban kiszolgálni, az infrastruktúrát is ennek megfelelően alakítottuk ki

– mondta Fábián Lajos, a TritonLife-csoport másik alapítója, elnöke és szakmai stratégiai vezetője. „Elkezdtünk specializálódni, ami elkerülhetetlen ilyen ütemű fejlődés mellett.” Hozzátette: „A TritonLife Róbert Magánkórházban a 6 műtő, 4 szülőszoba, 70 ágy régen túl szűk keresztmetszet volt, és a rendkívül gyorsan fejlődő mozgásszervi sebészetünk alig fért már el az évi 6000 műtét és 1800  újszülött mellett.” A TritonLife-csoport a lapunknak küldött közleménye szerint hamarosan egy harmadik fővárosi magánkórházat is nyit, és tervezik vidéki hálózatuk bővítését is. A magánellátó egyébként múlt héten jelentette be, hogy megnyitotta Debrecen után Szegeden is a magánkórházát. Az egészségügyi magánellátó országos hálózata hamarosan 12 egységre bővül.