Ötmillió forint értékű szolgáltatás élelmiszeripari kkv-k számára

KKV | KKV Hírek | Magyar gazdaság | Világgazdaság

Az élelmiszeriparban működő kis- és középvállalkozások is csatlakozhatnak az Ipar 4.0 programhoz. A program keretében mintaalkalmazások kialakítására Ginop-forrást nyerő konzorcium (amelyet az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. és az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért alkot) ötmillió forint összértékű szolgáltatást kínál egy-egy érintett vállalkozásnak. A következő másfél évben integrált kommunikációs kampányt folytatnak médiajelenléttel, rendezvények szervezésével, az online marketing eszközeivel, ennek során megjelenési lehetőséget biztosítanak az együttműködő kkv-k számára. A résztvevők csökkenthetik működési költségeiket, fokozhatják termelékenységüket, növelhetik versenyképességüket, valamint új piacokra léphetnek be.

Két héten belül elrajtolhat a Modern falu program

Májusig az összes felhívás megjelenhet a Modern falu programban. Olyan beruházások valósulhatnak meg, amelyekre tíz éve nincs forrásuk az önkormányzatoknak.

A klímavédelmet segítenék a közterhek

Javában zajlik az egyeztetés az autókra vonatkozó, jövőbeni adóterhekről. A cél az, hogy az állami szabályozás ne támogassa tovább a környezetszennyezést.
Világgazdaság Piactér