Ötmillió forint értékű szolgáltatás élelmiszeripari kkv-k számára

KKV | KKV Hírek | Magyar gazdaság | Világgazdaság

Az élelmiszeriparban működő kis- és középvállalkozások is csatlakozhatnak az Ipar 4.0 programhoz. A program keretében mintaalkalmazások kialakítására Ginop-forrást nyerő konzorcium (amelyet az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. és az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért alkot) ötmillió forint összértékű szolgáltatást kínál egy-egy érintett vállalkozásnak. A következő másfél évben integrált kommunikációs kampányt folytatnak médiajelenléttel, rendezvények szervezésével, az online marketing eszközeivel, ennek során megjelenési lehetőséget biztosítanak az együttműködő kkv-k számára. A résztvevők csökkenthetik működési költségeiket, fokozhatják termelékenységüket, növelhetik versenyképességüket, valamint új piacokra léphetnek be.

10:29
Gazdaság

Növelnék az árrést a patikusok

A támogatott hatósági árral szabályozott gyógyszerek degresszív árrésének felső sávja 2012-ben változott utoljára, miközben egyre több a vény nélkül kapható termék.
8:15
Gazdaság

Akár már márciusban bírságot kaphat Róma

Nem törte meg a befektetői optimizmust, hogy a várakozásoknak megfelelően túlzottdeficit-eljárás indult Olaszországgal szemben.
Világgazdaság Piactér