VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Gazdaság

Húszmilliárd forintos hitelt kap Grúzia Magyarországtól

május 5. 16:41 | Az Eximbank 68 millió dolláros hitelkeretet biztosít Grúzia számára magyar beruházások megvalósításához.

Tárgyal a kormány a dupla vasárnapi pótlékról

május 5. 16:14 | A Nemzetgazdasági Minisztérium hajlandó tárgyalni a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének vasárnapi újranyitással kapcsolatos követeléseiről.

Tizenegy forinttól indul a helyfoglalás Budapesten

május 5. 15:30 | Már 11 forintért is igénybe lehet venni egy négyzetméternyi fővárosi közterületet, de csaknem ötezret is elkérhetnek érte. Az ár a helytől és a hasznosítási céltól függ.

Draghi figyeli Matolcsyt

május 5. 14:27 | Nem egyeztetett a magyar kormány az Európai Központi Bankkal (EKB) a jegybanktörvény április 26-án megszavazott módosításáról – közölte a Világgazdasággal az EKB sajtóosztálya. Még él a monetáris finanszírozás gyanúja.

Matolcsy beszél és fizet

május 5. 13:17 | Ötvenmilliárd forint osztalékot fizet a költségvetésbe a jegybank.

Jönnek a burkolt adóemelések

május 5. 06:50 | Két burkolt adóemelés, az ügyintézési idők hosszabbítása, a zárszámadás leadásának csúsztatása és a debreceni reptér kezdeményezése is megalapozza a jövő évi költségvetés teljesítését.

Elveszett egy évtized, csak 2017-re érjük el a válság előtti szintet

május 5. 06:00 | Ugyan idén a lakossági fogyasztás jelentheti a magyar gazdaság húzóerejét, de még így is elmaradunk a válság előtti költekezéstől. A gazdasági tárca ígéri: jövőre már a 2008-as szint felett leszünk.

Burkolt adóemelések a jövő évi büdzsében

május 5. 05:00 | Két burkolt adóemelés, az ügyintézési idők hosszabbítása, a zárszámadás leadásának csúsztatása és a debreceni reptér kezdeményezése is megalapozza a jövő évi költségvetés teljesítését.

Pénzkérdés a menekültkérdés

május 5. 05:00 | Kivásárolhatnák magukat a közös európai rendszerből azok az uniós országok, amelyek nem akarnak menekülteket befogadni.

Elveszett egy évtized

május 5. 05:00 | Ugyan idén a lakossági fogyasztás jelentheti a magyar gazdaság húzóerejét, de még így is elmaradunk a válság előtti költekezéstől. A gazdasági tárca ígéri: jövőre már a 2008-as szint felett leszünk.

Adózás

Gazdaságpolitika

Makrogazdaság

Önkormányzatok

Gazdasági Hírek

Innováció

Világgazdaság Piactér