VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Gazdaság

A NAV mankót nyújt 2015 vesztes vállalkozóinak

április 30. 08:47 | A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a héten befejezte a 2015-ben veszteséget elszámoló cégek kockázatelemzését, mintegy ezer érintett vállalkozás mentesülhet a szankciók alól.

Hatalmas területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

április 29. 10:30 | A zuglói önkormányzat által kiírt tender nyomán hamarosan fizetni kell a parkolásért a XIV. kerület eddig ingyenes részein. A változás a Városliget környékét és az Örs vezér tere melletti területeket érinti.

Már idén tesztelhetjük az online számlázást

április 29. 08:18 | Jövőre debütálhat a gazdaságfehérítés újabb állomása, az online számlázás: a számlázó programok használata esetében 2018. július 1-jétől lesz kötelező az online adatszolgáltatás, amit az adózók már az idén július 1-jétől tesztelhetnek - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szombaton az MTI-vel.

Nem tetszik az S&P-nek, ami Nagy-Britanniában történik

április 28. 19:04 | Megerősítette Nagy-Britannia "AA" szintű hosszú távú államadós-besorolását pénteken a Standard & Poor's, érvényben hagyva ugyanakkor az osztályzat leminősítésének lehetőségére utaló negatív kilátást is, azzal az indokkal, hogy a brit EU-tagság megszűnése komoly kockázatot jelent a brit gazdaság és különösen a londoni pénzügyi szolgáltatási szektor teljesítményére.

Varga Mihály: 44,4 kilométeres szakaszon épül az M4-es

április 28. 14:55 | Csaknem  negyvenöt kilométeren, két fázisban épül az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Cegléd között; a 72 milliárd forintos beruházásnak köszönhetően erősödik a térség gazdasági potenciálja, jav...

Pest megye: nincs még döntés a névváltoztatásról

április 28. 13:05 | Nem döntöttek a képviselők Pest megye nevének Pest-Pilis megyére módosításáról a pénteki közgyűlésen.

Átneveznék Pest megyét

április 28. 12:52 | A Miniszterelnökség kezdeményezte a Budapesthez túl közeli megye átnevezését a magyar történelmi örökségnek megfelelőbb névre. A javaslat napirenden van a Pest megyei közgyűlés pénteki ülésén.

Gyorsult az eurózóna inflációja

április 28. 12:24 | A vártnál nagyobb mértékben gyorsult a fogyasztói árak emelkedésének üteme áprilisban az euróövezetben.

Pörög a spanyol gazdaság

április 28. 12:12 | A spanyol gazdaság GDP-arányos növekedése 0,8 százalék volt az év első három hónapjában.

Új adatok érkeztek a brit gazdaságról: erre még az elemzők sem számítottak

április 28. 11:48 | A vártnál nagyobb mértékben lassult a brit gazdaság növekedési üteme az idei első negyedévben, elsősorban a szolgáltatási szektor aktivitásának gyengülése miatt.

Adózás

Gazdaságpolitika

Makrogazdaság

Önkormányzatok

Gazdasági Hírek

Innováció

Világgazdaság Piactér