VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Gazdaság

Le Monde: a Brexit ténylegesen nem fog megvalósulni

június 25. 18:00 | A brit politikusok megszólalásai arra utalnak, hogy Nagy-Britannia nem fogja ténylegesen elhagyni az Európai Uniót, hanem egyszerre fog az elválásban és az együttműködés új formájában megegyezni az uniós tagállamokkal - vélte szombat délután megjelent számában a Le Monde.

Skócia elkezdett készülődni a függetlenségi népszavazásra

június 25. 15:49 | Megkezdődtek az újabb skóciai függetlenségi népszavazás kiírásának jogi előkészületei - mondta szombaton Nicola Sturgeon skót miniszterelnök.

"Népfelkelés volt Brüsszel ellen" - írják az orosz lapok a Brexitről

június 25. 13:20 | Az orosz lapok szombaton kiemelt figyelemmel foglalkoztak a Brexit hatásaival Nagy-Britanniára, az Európai Unióra, Oroszországra és a világgazdaságra.

Visszatérnek Magyarországra az "angliai magyarok"?

június 25. 12:12 | Teljesen bizonytalan a helyzet Nagy-Britanniában, óriási meglepetést okozott a britek döntése, miszerint kilépnek az Európai Unióból - mondta a Magyarok Angliai Országos Szövetségének (Maosz) elnök...

A berlini falhoz hasonlítja a Brexitet a francia sajtó

június 25. 12:09 | A francia sajtó a Brexitet a berlini fal összeomlásához hasonló történelmi fontosságú eseményként értékelte.

Helyesbítette Lázárt az NGM

június 24. 18:49 | Elmagyarázta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), mire gondolt Lázár János, amikor május végén azt mondta, hogy „jövőre 787 milliárdot fordítanak a közszféra dolgozóinak béremelésére, ez min...

Nem kelt el az MKB balatoni flottája

június 24. 18:35 | Eredménytelennek nyilvánította az MKB Üzemeltetési Kft. a 27, a balatonfüredi kikötőben parkoló vitorlásának értékesítésére kiírt pályázatot, mivel nem érkezett érvényes ajánlat – közölte a V...

Súlyosan deficites az OPEC

június 24. 16:18 | Csaknem a felére zuhant tavaly a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) tagjainak együttesen számolt olajexport-bevétele: az 518,2 milliárd dolláros összeg 45,8 százalékkal kisebb a 2014-esnél...

A tízmilliónál drágább hajókat keresik Magyarországon

június 24. 15:33 | Csak hatalmas buktával lehet értékesíteni a használt vitorlás hajókat a magyar piacon, s lényegében nem létezik intézményesült kereskedelem. Ennek ellenére rengeteg a használt hajó az ország vizein, főleg a Balatonon. A látszólagos ellentmondás egyik feloldása az import.

Újabb világválságot hozhat a britek kilépése?

június 24. 14:22 | Elemzői vélemény szerint az újabb globális recesszió esélye már nagyobb annál, mint hogy megússzuk válság nélkül.

Világgazdaság Piactér