VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

KKV

Vesztésre áll a kkv-szektor

szeptember 21. 16:17 | Nem tudnak lépést tartani a multikkal a hazai kis- és középvállalkozások: bár a kormány a szektor szerepét erősítené, az veszített a jelentőségéből a nemzetgazdasági tárca tanulmánya szerint.

Megbízhatóbbak a családi vállalkozások az átlagos magyar cégnél

szeptember 21. 10:30 | Bár a magyar tulajdonú cégek sok problémával küzdenek, a családi vállalkozások számos tekintetben kiemelkednek a nagy tömegből - derül ki az Opten elemzéséből.

Okosban oldják meg az informatikát a kis cégek

szeptember 19. 14:12 | Az alapszintűnek tekinthető digitális megoldásokat széleskörűen alkalmazzák, a professzionális infokommunikációs szolgáltatások nyújtotta lehetőségekkel kevésbé vagy egyáltalán nem élnek a magyar kkv-k.

Balog Ádám: félnek a vállalatok a tőzsdétől

szeptember 16. 10:14 | A vállalakozások kevésbé motiváltak rövid távon, hogy a tőzsdei nyitást keressék - erről is beszélt az MKB Bank vezérigazgatója a Közgazdász-vándorgyűlésen.

Optimisták a családi cégek

szeptember 13. 14:58 | A családi cégek több mint negyede kíván többet beruházni az eddigieknél.

Jeremie-pótló program indul 150 milliárdból

szeptember 9. 18:00 | Az EU május 31-én kifutott Jeremie-programjánál is csaknem 20 milliárd forinttal többet, 150 milliárdot tehet elérhetővé a kormány kis- és középvállalkozások (kkv) számára. A Figyelő értesülései sz...

Tízmilliárdokra pályázhatnak a kis cégek

szeptember 8. 19:57 | Összesen 37,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást oszt szét akár 5000 vállalkozó között az a mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásait támogató pályázat, amelynek&...

Optimisták a családi vállalkozások

szeptember 6. 20:33 | Az alacsony növekedési környezet és a munkaerőpiaci nehézségek ellenére rugalmasak és sikeresek az európai családi vállalkozások - derül ki a KPMG Hungária Kft. felméréséből. Az e...

Kedvelik a rugalmas munkaidőt a magyar cégek

szeptember 4. 10:51 | A magyarországi mikro- és kisvállalkozások 50, illetve 45 százaléka alkalmazza a rugalmas munkaidőt az úgynevezett atipikus foglalkoztatási formák közül, a részmunkaidős megoldás a kisvállalkozások 61 százalékánál fordul elő, a mikrovállalkozásoknak pedig a 22 százaléka él ezzel a lehetőséggel - derül ki a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. megbízásából a KutatóPont által készült kutatásból.

Több hitelt adtak a legkisebb cégeknek

augusztus 31. 17:21 | A K&H Bank kis- és közepes vállalati üzletága az idei első öt hónapban mintegy 8 százalékos hitelállomány-növekedést ért el a kkv-knak adott hiteleket nézve - mondta Rajna Gábor, a K&H bank...

Kalkulátorok

  • Nettóbér A kalkulátor segítségével a bruttó bér megadása után meghatározhatja a nettó bért, a munkáltatót terhelő teljes bérköltséget, valamint a különböző adók és járulékok havi illetve éves mértékét.
  • Eva kalkulátor A kalkulátor segítségével meghatározhatja a fizetendő közterheket az EVA alá tartozó bevételeinek megadása után.
  • Céges telefon A kalkulátor segítségével a havi bruttó telefonköltség megadása után meghatározhatja, hogy a céges telefonköltségek elszámolásának melyik módja éri meg Önnek leginkább.
  • Vagyonadó kalkulátor A kalkulátor segítségével meghatározhatja a tulajdonában lévő ingatlanok, vitorlás, motoros hajó, repülő és nagyteljesítményű autó után fizetendő vagyonadó mértékét.

Pályázati Forródrót

KKV Hírek

Új Széchenyi-terv

Világgazdaság Piactér