VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Közélet

Török puccskísérlet: Százezrek demonstráltak Isztambulban

július 24. 20:18 | Az erőszakos hatalomátvételek ellen tartott nagyszabású demonstrációt vasárnap Köztársaság és Demokrácia jelszóval a legnagyobb török ellenzéki tömörülés, a kemalista Köztársasági Néppárt (CHP), a párt elnöke ugyanakkor a puccsisták feletti ítélkezés jogállami keretek között tartását, továbbá a gondolat, a szólás és a gyülekezés szabadságának megőrzését szorgalmazta beszédében.

Obama: nincs jobb elnökjelölt Hillary Clintonnál

július 24. 17:19 | Barack Obama szerint nincs jobb elnökjelölt Hillary Clintonnál, az amerikai elnök ezt a CBS televízió "Szemtől szembe a nemzettel" című műsorában jelentette ki, egyúttal élesen bírálta Donald Trump republikánus elnökjelöltet.

Felállt a Fidesz a mélypontról

július 24. 15:57 | A Fidesz szavazóinak száma a múlt havi mélypont után egy százalékpontot növekedve, 23 százalékon áll. Az MSZP negyedik hónapja 12 százalékon áll, míg a Jobbik támogatottsága egy százalékpontot csökkenve újra a korábban is mért mélypontjára csúszott, és 11 százalékon áll. Ezzel a két párt közötti, a második helyért folyó versenyben újra az MSZP került leheletnyi előnybe - derült ki a Publicus Intézet kutatásából.

Hőség várható a jövő héten, de zivatarok is lehetnek

július 24. 15:51 | A következő napokban is lehetnek elszórtan záporok, zivatarok. Ezzel együtt viszont július utolsó hetében sok napsütésre és 30 Celsius-fok körüli melegre lehet készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Szakértő: reális az európai hadsereg felállítása

július 24. 15:00 | Szenes Zoltán tábornok, egyetemi tanár szerint ha a politika úgy akarja, akkor reális egy új, európai uniós hadsereg felállítása.

Müncheni mészárlás: az elkövető beteg volt, gyógyszeres kezelés alatt állt

július 24. 14:14 | Több lelki betegségben szenvedett és gyógyszeres kezelés alatt ált a müncheni lövöldözés elkövetője - jelentette vasárnap a Süddeutsche Zeitung című német lap a hírportálján.

Müncheni mészárlás: az áldozatok többsége külföldi, egyikük magyar

július 24. 13:34 | A müncheni lövöldözés halálos áldozatainak többsége külföldi, a kilenc ember közül csak ketten voltak német állampolgárok - közölte vasárnap a bajor tartományi bűnügyi hivatal (LKA).

Szijjártó: meg kell védeni az európai életformát

július 24. 12:00 | Az elmúlt hetek, hónapok eseményei világosan mutatják, hogy az európai életforma védelemre szorul - mondta a külgazdasági és külügyminiszter vasárnapi sajtótájékoztatóján, Dunakeszin. ...

Merkel: Németország gyászol

július 23. 16:19 | Németország nehéz szívvel gyászolja a müncheni lövöldözés áldozatait - mondta Angela Merkel kancellár szombaton Berlinben.

Müncheni rendőrfőnök: a lövöldözésnek nincs köze a menekültekhe

július 23. 16:17 | A nyomozás alapján egyértelmű, hogy a péntek este történt müncheni lövöldözésnek egyetlen elkövetője volt, és az ügynek "egyáltalán nincs köze a menekültek témájához" - közölte szombaton a bajor tartományi főváros rendőrségének vezetője.

Jog

Politika

Társadalom

Közéleti Hírek

Környezetvédelem

Programajánló

Jogi tanácsadó

Világgazdaság Piactér