VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Közélet

Négynapos munkahét a borsodi cégnél: imádják a dolgozók

augusztus 25. 09:50 | Hazánkban akad egy cég, amelyik már kipróbálta a négynapos munkahetet, és az alkalmazottjai annyira odavannak érte, hogy jó ideje így dolgoznak - írja a Népszabadság. A Borsod-Abaúj-Zemplén...

Pénzt ad az olasz kormány a fiataloknak, hogy ne legyenek terroristák

augusztus 25. 08:18 | Minden nagykorúvá váló olasz állampolgár 500 eurót kap az olasz kormánytól, melyet művelődésre - például múzeumi belépőkre és koncertjegyekre költhetnek. Az olasz kormány szeptemb...

Tizenketten haltak meg a kabuli Amerikai Egyetem elleni támadásban

augusztus 25. 07:42 | Tizenkét halálos áldozata van a kabuli Amerikai Egyetem ellen elkövetett terrortámadásnak, köztük az egyetem hét diákja - közölte csütörtök reggel az afgán főváros rendőrségének szóvivője.

Olaszország: Több mint kétszáz halott, többezer ember otthon néllkül

augusztus 25. 07:19 | A közép-olaszországi földrengés halálos áldozatainak száma 247-re emelkedett - jelentette csütörtök reggel az Ansa olasz hírügynökség.

Nagyot nőhet az idős munkavállalók aránya

augusztus 25. 06:00 | A következő húsz évben nagyot nőhet az idős munkavállalók aránya az eurózónában, ami visszaveti a termelékenységet.

Új polgári védelmi koncepciót fogadtak el Németországban

augusztus 24. 16:03 | A német szövetségi kormány szerdai ülésén elfogadta a lakosság vészhelyzeti védelméről készített új koncepciót, amelyet 1995 óta először frissítettek.

Legalább 38 halottja van az olasz földrengésnek, százak tűntek el

augusztus 24. 13:15 | Rómától Nápolyig érezték a hajnali 6,2-es erősségű földrengést, amit egy újabb, közel ugyanannyira erős utórengés követett.

A benzint használók járnak jobban

augusztus 24. 13:01 | Emeli bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI. Az emeléssel a gázolaj á...

Jönnek a pótfelvételi ponthatárai

augusztus 24. 12:22 | Csütörtökön hirdetik ki a felsőoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a felvi.hu oldalon. Ekkor dől el, hogy a 8305 pótfelvételiző közül kik kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben. ...

Húsz török tank lövi az Iszlám Államot

augusztus 24. 11:59 | Török harckocsik átlépték a szíriai határt, és lövik az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet állásait Dzserablúsz környékén - jelentette szerdán az NTV török hírtelevízió.

Jog

Politika

Jogi tanácsadó

Világgazdaság Piactér