VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Közélet

Olimpia: Huszonhárom sportoló bukott le a doppingteszteken

május 28. 17:18 | Nyolc orosz sportoló van a között a huszonhárom között, akinek a 2012-es londoni olimpián levett mintájában bukkantak tiltott szerekre az újratesztelések során.

Egyiptomi gép: a pilóták is okozhatták a tragédiát

május 28. 09:02 | A műszerek téves füstjelzése miatt a pilóták akár maguk is előidézhették az egyiptomi utasszállító katasztrófáját - írta pénteki számában a The Wall Street Journal című amerikai napilap a légi szerencsétlenség okait feltáró vizsgálatokhoz közelálló forrásokra hivatkozva.

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Szeged vonalon

május 28. 08:35 | Halálos gázolás miatt késések várhatók a Budapest-Szeged vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform szombat reggel az MTI-t.

Nincs is felső tízezer Magyarországon? – A rejtőzködő elit

május 28. 08:00 | A Manager Magazin a rendszerváltozás utáni korszak gazdasági elit generációit próbálta meg feltérképezni: a helyzet kaotikus.

Illegális bevándorlókat szállított három magyar - elfogták őket

május 27. 11:30 | Három magyar embercsempészt fogtak el az ausztriai Burgenlandban csütörtökön, furgonjukban 32 illegális bevándorlót szállítottak - közölte a tartományi rendőrség másnap.

Az Eb-re utazó szurkolóknak üzent Szijjártó

május 27. 10:51 | A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) megerősített konzuli szolgálattal készül a hamarosan kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra - mondta Szijjártó Péter sajtótájékoztatóján. ...

Négyszázmilliós kárt okozott a keddi vihar

május 27. 10:31 | A kedd délutáni viharos időjárást követően több mint 4 ezer bejelentés érkezett a biztosítókhoz, a kár becsült értéke 400 millió forint - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) pénteken az MTI-vel.

Alig születtek többen, de sokkal kevesebben haltak meg, mint tavaly

május 27. 09:03 | Az idei első negyedévben 22 405 gyerek született, 1,2 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában. A 32 798 halálozás 15 százalékos visszaesést jelentett 2015 első hónapjaihoz képest. A természetes fogyás 10 393 fő volt, 6 143-mal kevesebb az egy évvel korábbinál.

Kormányszóvivő: Brüsszel nem nézte az eredményeket, amikor eljárást indított

május 27. 08:53 | Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az Európai Bizottság egyetlen fejleményt sem vett figyelembe, mielőtt kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a roma gyerekek iskolai szegregá...

Skócia kiléphet Nagy-Britanniából, ha az angolok kivezetik az EU-ból

május 27. 07:46 | Újabb függetlenségi népszavazást tarthatnak Skóciában, ha Nagy-Britannia kilépne az Európai Unióból.

Jog

Társadalom

Közéleti Hírek

Környezetvédelem

Programajánló

Jogi tanácsadó

Világgazdaság Piactér