VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Közélet

Osztrák elnökválasztás: Megismétlik a második fordulót

július 1. 17:53 | Meg kell ismételni az elnökválasztás második fordulóját Ausztriában az alkotmánybíróság pénteken ismertetett döntése szerint, az osztrák politikusok szerint az osztrák jogállam kiállta a próbát.

Lázár: folytatódik a bürokrácia csökkentése

július 1. 16:52 | A bürokrácia csökkentése érdekében ősszel újabb törvények megváltoztatásába fog a kormány, akár százas nagyságrendben - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Zalaegerszegen, a közszolgálati tisztviselők napja alkalmából tartott ünnepségen.

Négy halott Hortobágyon - Újabb részletek derültek ki

július 1. 16:27 | Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombalőtéren péntek délután - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel.

Isztambuli merénylet: Az Iszlám Állam újabb tagjait vettek őrizetbe

július 1. 14:17 | Az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet újabb feltételezett 11 tagját vették őrizetbe Isztambulban a török hatóságok az Atatürk repülőtéren kedden végrehajtott öngyilkos merényletekkel összefüggésben - írta pénteken az Ihlas török hírügynökség.

Július 8-án ül össze újra az SZHISZ közgyűlése

július 1. 14:14 | Közgyűlést tartott 2016. július 1-jén a takarékszövetkezeti szektor intézményvédelmi feladatait ellátó Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete (SZHISZ). A közgyűlés összehívására...

Pallas Athéné alapítványok: a szerződéseik többsége nem közbeszerzési?

július 1. 14:03 | A Pallas Athéné alapítványok által felkért jogi szakértők előzetesen úgy látják, hogy az alapítványok által kötött szerződések jelentős része nem tartozik a közbeszerzési törvény hatálya alá - közölték az MNB által létrehozott alapítványok az MTI-vel pénteken.

Meg kell ismételni az államfőválasztást Ausztriában

július 1. 12:24 | Meg kell ismételni az államfőválasztás második fordulóját Ausztriában az alkotmánybíróság pénteken ismertetett döntése szerint.

Késelés Párizsban: korai még terrortámadásról beszélni

július 1. 12:15 | Több késszúrással megsebesítették pénteken a Restos du Coeur nevű segélyszervezet helyi vezetőjét Párizs Montreuil nevű elővárosában - erősítette meg a francia rendőrség a helyi hírcsatornák értesülését.

Még mindig nincs munkája a görögöknek

július 1. 12:15 | Májusban több éves mélypontra csökken a munkanélküliségi ráta az euróövezetben és az Európai Unióban - közölte pénteken az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat.

L. Simont nem érte meglepetésként Lázár János bejelentése

július 1. 11:55 | L. Simon Lászlót nem érte meglepetésként a Miniszterelnökséget vezető miniszter vele kapcsolatos csütörtöki bejelentése, mint mondta, "lelkileg fel voltam rá készülve".

Jog

Politika

Társadalom

Közéleti Hírek

Környezetvédelem

Programajánló

Jogi tanácsadó

Világgazdaság Piactér