VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Közélet

Windisch: az MNB sorra nyeri a pereket

február 20. 11:43 | Az elmúlt időszakban a jegybank sorra nyerte meg a bankszámláik, kártyáik jutalékait, költségeit jogsértően módosító pénzügyi intézményekkel szembeni pereket - mondta Windisch László, az MNB felügyeleti alelnöke.

Jó hírre ébredtek a miskolciak

február 20. 10:40 | Megszüntették a szmogriadót Miskolcon hétfőn, miután a levegő szennyezettségének mértéke a küszöbérték alatt maradt az elmúlt 24 órában - tájékoztatta a város polgármesteri hivatalának szóvivője az...

Nagyot esett a fiatal közfoglalkoztatottak száma

február 20. 09:20 | Többéves kedvezőtlen folyamat után pozitív változásként csökkenés figyelhető meg a fiatalkorú közfoglalkoztatottak számában - írta hétfői számában a Magyar Nemzet belügyminisztériumi adatokra hivatkozva.

Törvény születhet Németországban a menekültek ellenőrzéséről

február 20. 07:53 | A menedékkérők hatékonyabb azonosítása érdekében törvényjavaslat készül Németországban arról, hogy a hatóságok átvizsgálhassák a menedékkérők mobiltelefonjait - jelentette hétfő hajnalban a német sajtó.

Lemondott Matteo Renzi

február 19. 17:17 | Matteo Renzi hivatalosan is benyújtotta lemondását a kormányzó Demokrata Párt (PD) főtitkári tisztségéről vasárnap a tömörülés Rómában tartott országos gyűlésén. Hangsúlyozta, hogy ez nem visszavonulását jelenti, ellenkezőleg, újra indul a párt vezetői posztjáért.

Brexit: nem lesz visszaút

február 19. 14:37 | A brit igazságügy-miniszter szerint ha hivatalosan elindul a brit EU-tagság megszűnéséhez vezető folyamat, azt nem lehet később visszafordítani.

Ötből egy autós veszélyes

február 19. 13:13 | Öt magyar autósból mindössze négy használ az évszaknak megfelelő autógumit járművén, derült ki az Automax online kutatásából. Minél idősebb egy gépkocsi, annál valószínűbb, hogy egész évben csak téli vagy csak nyári gumival közlekedik a sofőr.

Több helyen újra veszélyesen szennyezett a levegő

február 19. 12:26 | Az ország keleti felében nőtt a légszennyezettség, két településen veszélyesnek, hat helyen egészségtelennek minősítette a levegőt a magas szállópor-koncentráció miatt az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) vasárnap.

Németország nem tud többet költeni fegyverkezésre

február 19. 11:44 | Németország egyelőre nem tudja teljesíteni a védelmi kiadások növelésére tett vállalását- mondta Sigmar Gabriel német külügyminiszter.

Fellélegezhetnek a Tisza partján

február 19. 11:16 | Várhatóan a nap folyamán elhagyja az országot a Tiszán levonuló jégtorlasz - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel.

Jog

Politika

Társadalom

Közéleti Hírek

Jogi tanácsadó

Világgazdaság Piactér