Közélet

Tarlós emberei a Demszky-csapatból is jönnének

Megválasztása esetén megtartaná státuszában Bojár Iván András művészettörténészt, a jelenlegi fővárosi vezetés arculati tanácsadóját Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Tarlós nem csak Bojárra, az Octogon folyóirat főszerkesztőjére számít, hanem a Városvédőkre, a VEKÉ-re, a kerékpárosok érdekképviselőire, a kerületi polgármesterekre és még jó néhány civil szervezetre (például a gyermekmentőkre).

Demszky Gábor jelenlegi főpolgármester munkáját alapvetően bírálja a kormánypárti polgármester-jelölt, de azt elismeri, hogy a budapesti kulturális élet sokszínűsége pozitívumként jegyezhető föl az elmúlt húsz év vezetőinek egyenlegére.

A „szociális népszavazás 2008” kampányfőnöke nem érti, sőt, gyerekesnek tartja az Orbán-fóbiát, úgy látja, azok kezében szolgál ütőkártyául, akik nem képesek pozitívumokat, konkrét cselekvési programokat megfogalmazni. Ő maga egyébként nagyon jó munkakapcsolatot alakított ki a kormányfővel, állítása szerint soha nem érezte, hogy Orbán bármikor fogta vagy épp megkötötte volna a kezét.

Demszky tarlós Bojár
Kapcsolódó cikkek