VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Környezetvédelem

Most Csehországra csapott le az ítéletidő

április 28. 11:06 | Több mint tízezer háztartás áram nélkül maradt Dél-Csehországban a régiót csütörtökről péntekre ért sűrű havazás és a heves szélviharok következtében.

Műanyag hulladékról tanácskoztak Máltán

április 27. 12:55 | A műanyag hulladékok okozta szennyezések elleni fellépés lehetőségeiről tárgyaltak az EU környezetvédelmi miniszterei Máltán.

Mégsem épül hulladékégető Párkányban

április 26. 15:21 | Visszalépett beruházási szándékától a Párkányba hulladékégetőt tervező HC Logistik társaság - jelentette be a beruházást ellenző petíciós bizottság nevében a Magyar Közösség Pártjának (MKP) régiófejlesztési alelnöke közösségi oldalán.

Trump minisztere a klímaegyezmény mellé állt

április 26. 07:21 | Rick Perry amerikai energiaügyi miniszter kedden úgy vélekedett, hogy az Egyesült Államoknak nem szabad kilépnie a párizsi klímaegyezményből.

Az ukránok rájöttek, mit kezdjenek Csernobillal

április 25. 14:06 | A hosszú ideje szemétszállítási gondokkal küszködő nyugat-ukrajnai Lemberg (Lviv) városából származó háztartási hulladékhalmokat fedeztek fel a nukleáris katasztrófa sújtotta csernobili övezetben - hozta nyilvánosságra kedden a Kijev megyei rendőrség.

Túl sok ennivalót dobunk ki feleslegesen a szemetesbe

április 23. 14:14 | Évente 88 millió tonna élelmiszer kerül a kukába az Európai Unióban, amiért elsősorban a háztartások és a feldolgozóipar felelős, miközben az EU területén minden tizedik ember nem jut rendszeresen ...

Vényre adható vegyszerek

április 23. 11:35 | Évente hárommillió tonna zöldség és gyümölcs terem hazánkban, és csupán néhány olyan eset van, amikor káros vegyszermaradványt tudnak kimutatni bennük.

Magyar városok ranglistája: ki gyűjt szelektíven?

április 21. 10:47 | Elég jelentős különbségek vannak a magyar városok lakosságának szelektív hulladékgyűjtési gyakorlatában.

Sorra dőltek a hidegrekordok, sok helyütt még nincs áram

április 21. 10:06 | Több helyen is megdőltek a reggeli hidegrekordok az országban, 16 településen még mindig nincs áram az áprilisi telet hozó hidegfront után.

Leszakadt faágak, elakadt autók: több száz riasztás érkezett a katasztrófavédelemhez

április 20. 20:52 | A rendkívüli időjárással összefüggésben csütörtök délután öt óráig csaknem ötszáz alkalommal riasztották a tűzoltókat - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) sajtószóvivője az MTI-t.

Világgazdaság Piactér