VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Környezetvédelem

Sok napsütés hétvégén - nem kell esőtől félnünk

február 25. 16:01 | Szombaton a kevés gomolyfelhő mellett sok lesz a napsütés. Éjszaka is az ország nagy részén derült vagy gyengén felhős égre számíthatunk, csupán északon lehet helyenként több a fátyolfelhő. Vasárna...

Megszaporodhatnak a vízügyesek feladatai a következő teleken

február 24. 13:24 | Húsz jégtörővel vette fel a harcot a torlaszok ellen az Országos Vízügyi Főigazgatóság a most búcsúzó télen. Szakembereinek egyre több feladata lehet a szélsőségesebbé váló időjárás miatt.

Pénteken rajtol az Otthon Melege

február 22. 15:31 | Február 24-én indul a lakossági hitelprogram energiahatékonysági korszerűsítések támogatására - hívta fel a figyelmet a Magyar Energiahatékonysági Intézet.

Honnan származik majd az ételünk?

február 22. 13:41 | Veszélyben az emberiség jövőbeni képessége önmaga ellátására a természeti erőforrásokra nehezedő egyre nagyobb nyomás, az erősödő egyenlőtlenségek és a klímaváltozás negatív hatásai miatt, olvasható egy az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által ma megjelentetett tanulmányban.

Kitiltják a régi dízeles autókat Stuttgartból

február 21. 14:53 | Stuttgartban a jövő évtől tilos lesz a régebbi dízeles autók használata, a német tartományi főváros így harcol a légszennyezés ellen.

Országszerte jobb a levegő minősége

február 21. 10:33 | Keddre országszerte csökkent a légszennyezettség, már csak néhány északkeleti településen kifogásolt a levegő minősége a szálló por miatt.

Jó hírre ébredtek a miskolciak

február 20. 10:40 | Megszüntették a szmogriadót Miskolcon hétfőn, miután a levegő szennyezettségének mértéke a küszöbérték alatt maradt az elmúlt 24 órában - tájékoztatta a város polgármesteri hivatalának szóvivője az...

Több helyen újra veszélyesen szennyezett a levegő

február 19. 12:26 | Az ország keleti felében nőtt a légszennyezettség, két településen veszélyesnek, hat helyen egészségtelennek minősítette a levegőt a magas szállópor-koncentráció miatt az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) vasárnap.

Fellélegezhetnek a Tisza partján

február 19. 11:16 | Várhatóan a nap folyamán elhagyja az országot a Tiszán levonuló jégtorlasz - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel.

Marad a szmogriadó Budapesten

február 17. 07:28 | A levegő minőségének javulása ellenére érvényben marad a szmogriadó tájékoztatási fokozata - közölte a Főpolgármesteri Hivatal péntekre virradó éjjel az MTI-vel.

Világgazdaság Piactér