VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Politika

Már dolgoznak a Trump-Putyin találkozón

február 28. 11:58 | Megkezdődött Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozójának gyakorlati előkészítése, de annak időpontjáról és helyszínéről még nem született megegyezés - jelentette ki Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes az Állami Dumában, egy kerekasztal-beszélgetésen, amelyet Oroszország és az Egyesült Államok viszonyának szenteltek.

Történelmi hiba volt a Brexit?

február 28. 07:26 | John Major volt brit miniszterelnök szerint "történelmi hiba" volt, hogy a brit EU-tagságról tartott tavalyi népszavazáson a többség a kilépésre voksolt.

Egy kicsit közelebb került az EU-hoz Szerbia

február 27. 19:20 | Újabb uniós csatlakozási fejezeteket, az oktatásról és művelődésről szóló 26., valamint a vállalkozás- és iparpolitikával foglalkozó 20. fejezeteket nyitotta meg Szerbiával az Európai Unió hétfőn.

NFM: A végfogyasztói árszabályozás kivezetése elfogadhatatlan

február 27. 19:04 | A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) szerint a nemzeti szuverenitást nem korlátozhatja az EU energiaügyi szabályozása.

Kezd szorossá válni a francia elnökválasztási verseny

február 27. 18:46 | A két hónap múlva rendezendő francia elnökválasztás jelöltjeinek esélyeit mérő két friss felmérés szerint a második helyen álló, független Emmanuel Macron két százalékponttal megközelítette az élen álló Marine Le Pent, a radikális jobboldali Nemzeti Front jelöltjét, akinek nem változott a támogatottsága, miközben a harmadik helyen álló Francois Fillon lemaradni látszik mögöttük.

Brüsszelt is elhívnák az élelmiszerbotrány tárgyalására a V4-ek

február 27. 18:37 | Csehország azt javasolta, hogy az Európai Bizottság illetékes képviselője is vegyen részt a négy visegrádi ország rendkívüli kormányfői csúcstalálkozóján, amelynek témája az a gyakorlat, hogy a nagy nemzetközi cégek eltérő összetételben és minőségben forgalmazzák azonos márkájú élelmiszertermékeiket Nyugat-, illetve Kelet-Európában.

A Brexitről vitázik a Lordok Háza

február 27. 17:51 | Megkezdődött hétfő délután a londoni parlament felső kamarájában, a Lordok Házában annak a kormányzati határozattervezetnek a részletes - vagyis immár a módosító indítványokra is kiterjedő - vitája...

Maradnak az EU-szankciók Minszk ellen

február 27. 15:16 | Egy évvel meghosszabbította az Európai Unió a Fehéroroszország ellen korábban elrendelt, még hatályban lévő korlátozó intézkedéseket - jelentette be hétfőn a tagállami kormányokat tömörítő tanács sajtószolgálata.

Brexit: jóhet a skót függetlenség?

február 27. 08:59 | Gyengülni kezdett a font a hajnali kereskedésben, miután meg nem nevezett kormányzati forrásokra hivatkozva a Times of London azt írta, hogy a brit kormány beleegyezhet egy újabb skót függetlenségi...

A németek többsége nem gondolja, hogy Martin Schulz legyőzi Angela Merkelt

február 26. 13:39 | Németországban a lakosság többsége nem gondolja, hogy a szociáldemokrata (SPD) kancellárjelölt, Martin Schulz legyőzi a hivatalban lévő kormányfőt, Angela Merkelt - mutatta ki egy vasárnap ismertetett felmérés.

Világgazdaság Piactér