VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Pénzügy

A vállalatok készek magasabb bért fizetni a jó szakembereknek

április 26. 12:48 | Magyarországon a vállalatoknak egyre több jó szakemberre van szükségük, ezért hajlandók magasabb bért is fizetni a naprakész tudással rendelkezőknek.

Drágállja az MNB a fix lakáshitelek kamatfelárát

április 26. 12:38 | Komoly bajok vannak a magyar bankrendszer hatékonyságával, ez jelentősen drágítja az ügyfelek számára a bankolást – vélekedett Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a Portfolio konferenciáján.

Csökkent a fertőzött hitelállomány az eurózónában

április 26. 12:37 | Az eurózónás bankok előreláthatóan szigorítanak majd a vállalati hitelezés feltételein, a forráskihelyezés ennek ellenére bővülni fog, köszönhetően a rekordalacsony kamatkörnyezetnek – tette közzé felmérését tegnap az Európai Központi Bank (EKB).

Együttműködik az MKB Bank és az agrárkamara

április 26. 09:56 | Stratégiai megállapodást kötött az MKB Bank és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A cél, hogy az együttműködés tovább erősítse a hazai agrárszektort.

Kedvező kereskedést vár a BÉT, a piacok Trumpra figyelnek

április 26. 09:48 | Kedvező hangulatú kereskedést várnak szerdán a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az MTI-nek nyilatkozó szakértők, a Raiffeisen elemzője szerint a piacok Donald Trump amerikai elnök beszédére figyelnek.

Alig mozgott a forint árfolyama

április 26. 08:49 | Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerdára a nemzetközi devizapiacon.

Emelkedéssel nyithatnak az európai tőzsdék

április 26. 08:25 | Vegyesen, szerény emelkedéssel nyithatnak szerdán a főbb európai tőzsdeindexek.

Sokat költött a Coca-Cola

április 26. 08:10 | Látványosan, 20 százalékkal zuhant a Coca-Cola profitja az első három hónap során, miután a társaság a tervezettnél is többet költött az észak-amerikai érdekeltség arculatváltására.

Hatalmas diszkonttal lehet az acélipari szektorból részvényeket szemezgetni

április 26. 07:56 | Többéves csúcsra emelkedett az ArcelorMittal értékeltségi diszkontja a szektortársakhoz képest. A kimondottan tőkeintenzív iparágban meghatározónak számító EV/EBITDA mutató alapján (amely a cég ért...

Megugrott az agrárhitelezés a földhitelprogram miatt

április 26. 07:03 | Míg az egyéni gazdaságok körében jelentősen emelkedett, a társas vállalkozások esetében tovább csökkent az agrárhitel-állomány tavaly az utolsó negyedévben.

Autók, autóipar

Minden, ami az autógyártással, az iparággal, az autókereskedelemmel kapcsolatos

Kalkulátorok

  • Megtakarítás A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett évente mekkora összeget kell befizetnie, hogy a megadott hosszúságú időszak végén adott értékű megtakarítása legyen.
  • Életjáradék A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett mekkora összeget kell letétbe helyeznie egy fix éves összegű, meghatározott hosszúságú járadék biztosításához, illetve hogy egy adott összeg letétbe helyezésével mekkora járadékot érhet el.
  • Örökjáradék A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett mekkora összeget kell letétbe helyeznie egy fix éves összegű, végtelen járadék biztosításához, illetve hogy egy adott összeg letétbe helyezésével mekkora járadékot érhet el.

Biztosítás

Befektetés

Devizapiac

Hitel

Megtakaritás

Pénzügyi Szolgáltatók

Pénzügyi Hírek

Tőzsde

Napi tipp

Amerikai-piac

Öngondoskodás

Előtakarékosság

Továbblépés a pénzügyekben

KGFB

MOL

2017. április 26. 13:22
21 730
0.95%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

21 730

RICHTER

7 021

OTP

8 255

MTELEKOM

487
Világgazdaság Piactér