VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Pénzügy

Börtönbe küldték a csődbe ment biztosító volt tulajdonosát

május 27. 15:17 | Két bíró megvesztegetéséért jogerősen négy év és négy hónap börtönbüntetésre ítélték Romániában Dan Adamescut, a csődbe ment román Astra biztosítótársaság volt tulajdonosát. A leg...

A szakértelemnek is megvan az ára

május 27. 13:46 | Az elmúlt egy- és ötéves időtávon a Concorde és az OTP abszolút hozamú alapjai hoztak a legjobban.

Több mint nyolcszázmillió forinttal nőtt az MNB alapítványainak vagyona

május 27. 12:41 | A Pallas Athéné Alapítványok 830 millió forinttal növelték vagyonukat az alapítás óta eltelt kevesebb mint két év alatt, a 2015-re vonatkozó, könyvvizsgáló által jóváhagyott pénzügyi kimutatásaik s...

Groupama Biztosító: Százmilliós kárbejelentés

május 27. 11:46 | A Groupama Biztosítóhoz a hét eleji viharok után közel 1300 lakásbiztosítási kárbejelentés érkezett a legfrissebb, péntek reggeli adatok szerint. A legtöbb bejelentés Jász-Nagykun-Szolnok megyéből érkezett.

Nőtt az Uniqa bevétele

május 27. 11:41 | Tavaly 3,6 százalékkal nőtt az Uniqa Biztosító Zrt. díjbevétele az előző évhez képest, a  biztosítástechnikai eredmény több mint 1,5 milliárd forinttal, az adózás előtti eredmény 1,1 milliárd ...

A CSOK húzhatja a lakáscélú hitelezést

május 27. 11:02 | A teljes vállalati szektor hitelállománya összességében 2,4 százalékkal mérséklődött 2016 első negyedében.

Fiktív volt csak a kedvezmény, milliókra büntették a biztosítót

május 27. 10:15 | A K&H egy biztosítást az alapárhoz képest 10 százalékos kedvezménnyel hirdetett, de a jelzett alapárat valójában nem alkalmazta - ezért büntetett a GVH.

Pótolták a Quaestor-ügy vádiratának hiányosságait

május 27. 10:03 | A Fővárosi Főügyészség 1548 oldalas vádiratának terjedelme további ezer oldallal bővült a Quaestor-ügyben.

Emelkedett az olajár

május 27. 05:00 | Csütörtök délelőtt még jó volt a hangulat a világ tőzsdéin, amit az olaj árfolyamának erősödésén túl az is támogatott, hogy a piacok kezdenek megbarátkozni egy esetleges kora nyári Fed-kamatemeléssel....

Erre figyel ma a piac

május 27. 05:00 | Janet Yellen amerikai jegybankelnök egy panelbeszélgetésen vesz részt a Harvard Egyetemen, ahol a piac által most egyre inkább júniusra várt következő Fed-kamatemeléssel kapcsolatban is tehet kijelent...

Kalkulátorok

  • Megtakarítás A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett évente mekkora összeget kell befizetnie, hogy a megadott hosszúságú időszak végén adott értékű megtakarítása legyen.
  • Életjáradék A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett mekkora összeget kell letétbe helyeznie egy fix éves összegű, meghatározott hosszúságú járadék biztosításához, illetve hogy egy adott összeg letétbe helyezésével mekkora járadékot érhet el.
  • Örökjáradék A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett mekkora összeget kell letétbe helyeznie egy fix éves összegű, végtelen járadék biztosításához, illetve hogy egy adott összeg letétbe helyezésével mekkora járadékot érhet el.

Árupiacok

Befektetés

Devizapiac

Hitel

Megtakaritás

Pénzügyi Szolgáltatók

Napi tipp

Amerikai-piac

Előtakarékosság

Továbblépés a pénzügyekben

MOL

2016. május 27. 16:43
16 360
0.62%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

16 360

RICHTER

5 821

OTP

6 905

MTELEKOM

457
Világgazdaság Piactér