VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Pénzügy

Ötvenkét milliárdos közfoglalkoztatási keret Szabolcsban

december 3. 09:05 | Az idén 52,5 milliárd forintos támogatási keret áll rendelkezésre közfoglalkoztatási programokra Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - olvasható a megyei kormányhivatal tájékoztató jelentésben.

Nagy esés jöhet a milánói tőzsdén

december 2. 13:05 | Vasárnap népszavazást tartanak Olaszországban. Első ránézésre „csak” az a tét, hogy stabilabbá válik-e az olasz belpolitika. Kicsit távolabbra tekintve azonban sokkal nagyobb a tétje a döntésnek

Simicskó: 42 ezer forintnyi utalványt kap a honvédségi állomány

december 2. 12:28 | Tovább emelkednek a honvédségi állomány juttatásai. A honvédségi dolgozók jövő évi béren kívüli juttatásairól szóló megállapodást pénteken írta alá Simicskó István miniszter, Czövek János, a Honvédszakszervezet elnöke, Varga István, a Honvédségi Dolgozók Szakszervezetének vezetője és Hazuga Károly, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének elnöke Budapesten.

A Mol tartotta a BUX-ot

december 2. 05:00 | Csütörtökön eséssel indult a kereskedés Nyugat-Európában, a rossz hangulat a nap végéig kitartott, így a magyar piac zárásának időpontjában 0,7 és 2 százalék közötti mínuszban álltak a főbb eu...

Erre figyel ma a piac

december 2. 05:00 | Az Egyesült Államokban a novemberi átfogó munkaerőpiaci statisztikákat közlik. Az októberi 161 ezer fős foglalkoztatottságbővülés után 170 ezer új álláshely létrejöttére számítanak a piacon. Sv...

Egyszer fent, egyszer lent

december 2. 05:00 | A nap nyertese: angol font Jelentősen erősödött az angol font, miután Jeroen Dijsselbloem, az Eurogroup vezetője a Times of Malta című lapnak azt mondta: a nyári népszavazás eredményének ellené...

Nehéz Olaszországra fogadni itthonról

december 1. 15:06 | Korlátozottan tudunk az olasz piacra befektetni Magyarországon kezelt befektetési alapokon keresztül, de bevásárolhatunk az országban működő bankokból és energiaipari cégekből

Lázár: új bértábla készül a polgármesterek fizetésének rendezésére

december 1. 14:39 | A kormány javaslatot tett a Belügyminisztériumnak, hogy készítsen teljesen új bértáblát a polgármesterek fizetésének rendezésére - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

Fitch: stabil a közép- és kelet-európai bankrendszerek kilátása

december 1. 13:44 | Stabil kilátással kezdhetik a jövő évet a közép- és kelet-európai bankrendszerek, de működési környezetük a térség egészét tekintve továbbra is nehéz - áll a Fitch Ratings csütörtökön Londonban ismertetett térségi helyzetértékelésében.

Régi húszezresek: Fontos határidőt közölt az MNB

december 1. 10:13 | A Magyar Nemzeti Bank (MNB) egy évvel, 2017. december 31-ig meghosszabbítja a 2015 előtt kibocsátott 20 ezer forintosok bevonásának határnapját, így a régi címletekkel további egy évig, azaz jövő év végéig lehet fizetni - közölte a jegybank az MTI-vel.

Kalkulátorok

  • Megtakarítás A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett évente mekkora összeget kell befizetnie, hogy a megadott hosszúságú időszak végén adott értékű megtakarítása legyen.
  • Életjáradék A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett mekkora összeget kell letétbe helyeznie egy fix éves összegű, meghatározott hosszúságú járadék biztosításához, illetve hogy egy adott összeg letétbe helyezésével mekkora járadékot érhet el.
  • Örökjáradék A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett mekkora összeget kell letétbe helyeznie egy fix éves összegű, végtelen járadék biztosításához, illetve hogy egy adott összeg letétbe helyezésével mekkora járadékot érhet el.

Árupiacok

Biztosítás

Befektetés

Devizapiac

Hitel

Megtakaritás

Pénzügyi Szolgáltatók

Napi tipp

Amerikai-piac

Öngondoskodás

Előtakarékosság

Továbblépés a pénzügyekben

KGFB

  • Legfrissebb
  • Legolvasottabb

MOL

2016. december 2. 16:42
18 425
0%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

18 425

RICHTER

5 811

OTP

7 915

MTELEKOM

485
Világgazdaság Piactér