VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×



Elfelejtett jelszó »

Pénzügy

Elbizonytalanodott a Wall Street

március 26. 13:09 | A választások óta legrosszabb hetét zárta a mindeddig lelkes Wall Street, mert a betegbiztosítási rendszer átalakítására tett republikánus kísérlet kudarcba fulladt, s kétségessé vált, vajon Donald Trump képes-e a beígért adócsökkentés és infrastruktúra-fejlesztés megvalósítására. A kudarc után az elnök kilátásba helyezte: máris indul az adóütközet.

Idén magasabb osztalékot fizetnek a tőzsdei cégek

március 26. 10:31 | A tőzsdei társaságok többsége már közzétette idei osztalékjavaslatát, ez alapján a tavalyinál magasabb osztalékokra számíthatnak a legnagyobb cégek részvényesei. Az idén először fizet osztalékot az Appeninn, a Rába tulajdonosai pedig 2002 óta először újra részesedhetnek a cég eredményéből.

A Mol és az OTP is az eladók kedvence volt a héten

március 26. 10:01 | A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX pénteken 32 097,09 ponton, az előző hetinél 680,91 ponttal, 2,08 százalékkal alacsonyabban zárt.

Gyakran használja bankkártyáját? Most fontos változás jön

március 25. 09:26 | Csaknem 30 százalékkal növeli hét bank a bankkártya-terminálok számát a kormány modern elektronikus fizetési módok elterjedését célzó programjának segítségével - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szombaton az MTI-vel.

Álmos nap van a tőzsdén

március 24. 14:12 | A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 0,2 százalékkal 32 188 pontra nőtt.

Nevet váltanak az MKB Biztosítók

március 24. 12:45 | Az MKB Biztosítók pénteki közgyűlései arról határoztak, hogy az MKB Életbiztosító Zrt. neve Pannónia Életbiztosító Zrt.-re, az MKB Általános Biztosító Zrt. neve pedig Pannónia Általános Biztosító Z...

Lakáshoz jutás 28 évesen?

március 24. 12:42 | Ha valaki huszonegy évesként kezd el takarékoskodni nagyjából hét év alatt lesz meg az első lakáshoz szükséges önerő - vélekedik a Groupama.

Stagnál a budapesti értéktőzsde

március 24. 11:44 | A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, enyhe 0,05 százalékos pluszban volt 11 óra körül. A BUX 2,4 milliárd forintos forgalmat követően 32 145 pontra jutott.

Vezércserék sorozata a nagybankoknál

március 24. 10:49 | Több nagybanknál is vezetőcserét jelentettek be az elmúlt hetekben. Három hitelintézetnél lesz váltás

Nagyon mennek a marihuána-részvények

március 24. 09:27 | Nagyon jól szerepelnek az egészségügyi marihuána cégek részvényei Ausztráliában, átlagosan 130 százalékot emelkedve csak ebben az évben – derült ki az Equilor elemzéséből. Hasonlóan fényesek a kilátások az Egyesült Államokban is.

Autók, autóipar

Minden, ami az autógyártással, az iparággal, az autókereskedelemmel kapcsolatos

Kalkulátorok

  • Megtakarítás A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett évente mekkora összeget kell befizetnie, hogy a megadott hosszúságú időszak végén adott értékű megtakarítása legyen.
  • Életjáradék A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett mekkora összeget kell letétbe helyeznie egy fix éves összegű, meghatározott hosszúságú járadék biztosításához, illetve hogy egy adott összeg letétbe helyezésével mekkora járadékot érhet el.
  • Örökjáradék A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett mekkora összeget kell letétbe helyeznie egy fix éves összegű, végtelen járadék biztosításához, illetve hogy egy adott összeg letétbe helyezésével mekkora járadékot érhet el.

Árupiacok

Befektetés

Devizapiac

Hitel

Megtakaritás

Pénzügyi Szolgáltatók

Tőzsde

Napi tipp

Amerikai-piac

Öngondoskodás

Előtakarékosság

Továbblépés a pénzügyekben

KGFB

Stratégia

MOL

2017. március 24. 16:43
20 460
0.15%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

20 460

RICHTER

6 504

OTP

8 295

MTELEKOM

489
Világgazdaság Piactér