VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Pénzügy

Még több helyen fizethetünk majd bankkártyával

január 16. 12:33 | Ebben az évben 30 százalékkal nő a bankkártya-terminálok száma, még több üzletben válik lehetővé a bankkártyás fizetés a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) által indított támogatási programnak köszönhetően - közölte a tárca hétfőn az MTI-vel.

Varga Mihály: további ázsiai befektetések célpontja lehet Magyarország

január 16. 10:06 | A gazdasági növekedésnek, társadalmi-politikai stabilitásnak és a gazdasági szabályozás támogató jellegének köszönhetően jól láthatóan növekszik a befektetők bizalma Magyarország iránt, és várhatóan sok új vállalat választja majd Magyarországot európai központjául - fejtette ki Varga Mihály Hongkongban, a X. Ázsiai Pénzügyi Fórumon tartott előadásában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfői tájékoztatása szerint.

Visszaestek az uniós átutalások tavaly novemberben

január 16. 09:59 | Az uniós tőketámogatások megcsappanása miatt novemberben csökkent Magyarországnak a folyó fizetési mérleg és a tőkemérleg együttes egyenlegéből számolt külső bevételi többlete, úgynevezett finanszírozási képessége az előző hónaphoz hasonlítva - ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján hétfőn megjelent legfrissebb havi fizetésimérleg-adatokból.

A 8 leggazdagabb ember vagyona akkora, mint a szegényebbik 3,6 milliárdnak

január 16. 09:29 | A világ nyolc leggazdagabb emberének vagyona akkora, mint a Föld szegényebbik felének - körülbelül 3,6 milliárd lakosnak a vagyona - közölte a BBC az Oxfam civil szervezet jelentését. Az Ox...

Vegyesen alakult a forint árfolyama

január 16. 08:35 | Vegyesen alakult a forint árfolyama a hét végén a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Kilencéves csúcsán az OTP

január 16. 05:00 | A válság utáni legmagasabb árfolyamán zárt pénteken az OTP. Az iramot azonban nem bírta tartani a BUX index, ezúttal kissé alulteljesített a nyugat-európai börzékhez képest. A kereskedés a hét utolsó ...

Erre figyel ma a piac

január 16. 05:00 | Magyarországon az építőipar novemberi teljesítményét közli a Központi Statisztikai Hivatal. A termelés volumene márciusban ért a mélypontjára, ahonnan egészen augusztusig növekedni tudott, azonban sze...

Egyszer fent, egyszer lent

január 16. 05:00 | A nap nyertese: Pandora Media Jó híreket kaptak csütörtökön az amerikai internetes médiavállalat, a Pandora Media (+6,5%) Inc. befektetői, miután a társaság menedzsmentje felfelé módosította a ...

Növekvő forgalom mellett emelkedett a BUX a héten

január 15. 08:30 | A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken 32 949,77 ponton, az előző hetinél 93,90 ponttal, 0,29 százalékkal magasabban zárt, emelkedő forgalom mellett, kedden új történelmi csúcsot állított fel.

Jó év után a feltörekvő piaci befektetők

január 13. 14:45 | A múlt év legjobban teljesítő alapjai szinte mind részvényalapok voltak, de befért közéjük egy nyersanyagokba fektető és egy feltörekvő piaci, abszolút hozamú szemléletben kezelt alap is.

Kalkulátorok

  • Megtakarítás A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett évente mekkora összeget kell befizetnie, hogy a megadott hosszúságú időszak végén adott értékű megtakarítása legyen.
  • Életjáradék A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett mekkora összeget kell letétbe helyeznie egy fix éves összegű, meghatározott hosszúságú járadék biztosításához, illetve hogy egy adott összeg letétbe helyezésével mekkora járadékot érhet el.
  • Örökjáradék A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy egy adott kamatszint mellett mekkora összeget kell letétbe helyeznie egy fix éves összegű, végtelen járadék biztosításához, illetve hogy egy adott összeg letétbe helyezésével mekkora járadékot érhet el.

Biztosítás

Befektetés

Devizapiac

Hitel

Megtakaritás

Pénzügyi Szolgáltatók

Pénzügyi Hírek

Tőzsde

Napi tipp

Amerikai-piac

Előtakarékosság

Továbblépés a pénzügyekben

KGFB

  • Legfrissebb
  • Legolvasottabb

MOL

2017. január 16. 13:31
21 035
0.17%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

21 035

RICHTER

6 304

OTP

8 870

MTELEKOM

510
Világgazdaság Piactér