VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Befektetési lehetőségek

Csökkent a befektetési alapok vagyona novemberben
2014. december 16.

A befektetési alapok által kezelt vagyon novemberben, 21 milliárd forinttal, 0,4 százalékkal 5496 milliárd forintra csökkent - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz).

Egyre több kockázati tőkét fektetnek be
2014. december 10.

A kockázati- és magántőkealapok által befektetett összegek összértéke 1,7 milliárd forintról több mint duplájára, 3,5 milliárd forintra emelkedett a harmadik negyedévben a megelőző év azonos időszakához képest - derül ki a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) legfrissebb jelentéséből.

Nagyon veszik az értékpapírokat
2014. december 5.

Az idén is folytatódott a lakossági megtakarítások értékpapírokba áramlása: a Magyar Nemzeti Bank statisztikái szerint szeptember végére 6948,1 milliárd forintnyi állomány halmozódott fel a háztartásoknál, amely csaknem 20 százalékos emelkedést jelent az egy évvel korábbi állapothoz képest.

Megbecsülik a kiemelt ügyfeleket
2014. december 5.

A prémiumbanki szolgáltatások kínálata egyre szélesebb Magyarországon: a nagyobb piaci szereplők már általában 250-750 ezer forintos havi jövedelemnél, vagy 5-10 millió forintos megtakarításnál kínálják az ezzel járó előnyöket.

Gyorsan nő az Aegon Prémium
2014. november 6.

Hozza a várt eredményeket az Aegon 2012-ben elindított Prémium Üzletága, és jövő évre már nyereséget is elérhet – nyilatkozta lapunknak Havas Gábor, az üzletág vezetője. Az Aegon vagyonosabb ügyfeleket célzó szolgáltatása a jövő évtől vidéki irodákban is elérhető lesz, és az anyacég vizsgálja annak lehetőségét, hogy az itt elindított üzleti modellt bevezesse más piacokon is.

A magyar államadósság az egyik legjobb befektetés Európában?
2014. október 25.

Az elmúlt években megnőtt a kelet-közép-európai kötvénypiac jelentősége, ugyanis a térségbeli államok relatív besorolása az euróövezettel szemben javult, a CDS-felárak pedig zsugorodtak. Az Erste Group kelet-közép-európai kötvényekkel foglalkozó legfrissebb elemzése szerint idén elsősorban a kelet-közép-európai államkötvények emelkedtek ki a legjobban teljesítő európai eszközök közül. A bankcsoport MTI-hez eljuttatott elemzése szerint ennek oka, hogy a kelet-közép-európai államkötvények hozama a fundamentumaikhoz, illetve besorolásukhoz képest magas, piaci volatilitásuk viszont historikusan alacsony.

Ezek az idén a legkedveltebb befektetések
2014. október 16.

A Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) adatai szerint több mint 60 milliárd forint áramlott szeptemberben is a befektetési alapokba, ez a jegybanki adatok szerint zsinórban már a 30. hónap, amikor tőkebeáramlást tapasztalhatnak az alapok.

Változatlanul konzervatív befektetéseinél a hazai lakosság
2014. október 7.

Az MNB adatai szerint a lakossági vagyon a válság kitörése óta egyre nő, és idén az első félévben az adósságok levonása után már 11 százalékkal több pénze maradt a lakosságnak, mint egy évvel korábban. Ez a kedvező folyamat a lakossági hitelek rendezését, illetve a kormányzati energiaár-csökkentéseket követően tovább gyorsulhat.

Emelkednek a tőkebefektetések
2014. október 6.

Az idei első felében 15 százalékkal emelkedett tőkebefektetések volumene globálisan a DTZ új elemzése szerint. Ez a legmagasabb arány a tanulmány 2009-es kezdete óta. Összességében az ázsiai és amerikai piacokon volt a legmagasabb növekedési szint az elmúlt hat hónap során. A befektetési alapok új tőkebefektetései főként az európai piacokra irányultak, a teljes volumen 52 százalékát kitéve. A hirtelen megugró aktivitás az ingatlanpiacon két szempontból is jelzésértékű: a jó befektetési termékek elérhetősége limitált, és a kivárási időszaknak vége.

 
 • Képgalériák
 • Videogalériák
 • Útlezárások és forgalomkorlátozások országszerte

 • Vállalati finanszírozás 2014 - Fotó: Kallus György

 • Tüntetés az internetadó ellen 2.0 - Fotó: Kallus György

 • Tüntetés az internetadó ellen - Fotó: Kallus György

 • Áder János államfő felszólalt az Országgyűlés plenáris ülésén - Fotó: Kallus György

Előző
Következő
 • Túlteljesített a Magyar Telekom

  Túlteljesített a Magyar Telekom

 • Ezért van romokban Spanyolország gazdasága

  Ezért van romokban Spanyolország gazdasága

 • Így állnak a legnagyobb gazdaságok

  Így állnak a legnagyobb gazdaságok

 • Magyar a világ két legjobb bárja

  Magyar a világ két legjobb bárja

 • Bóvliba vágtak minket - vox pop

  Bóvliba vágtak minket - vox pop

Előző
Következő

MOL

2014. december 22. 16:40
11 565
0.74%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

11 565

RICHTER

3 420

OTP

3 799

MTELEKOM

341

Időjárás

Budapest

szitálás
9 °C
1 °C
Időjárás előrejelzés »