VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Vállalatok

Folytatódik a 21-es főút felújítása

július 29. 17:06 | Folytatódik a 21-es főút felújítása: Heves, illetve Nógrád megyében az út három szakaszán, összesen mintegy 15 kilométeren zajlanak a felújítási munkálatok - hangzott el a beruházás egyik helyszínén, a főút herédi bekötőjénél tartott sajtótájékoztatón, pénteken.

Bőkezűen kárpótolja átvert ügyfeleit a VW

július 29. 16:19 | A nyereség megfeleződött, az eladások viszont ismét felszálló ágba kerültek Európa legnagyobb autógyártójánál

Behúzták a lengyelek a gázféket

július 29. 15:39 | Alááshatja a lengyelországi gázpiaci versenyt a Déli Áramlat II. vezeték lefektetésére alapítandó vegyes vállalat a helyi versenyhivatal (UOKiK) szerint. A beruházást az oroszországi Gazprom indíta...

Csok: a kormány szerint óriási az érdeklődés

július 29. 14:34 | Óriási az érdeklődés a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) iránt, az idei első fél évben 61 ezren érdeklődtek a bankoknál, hat hónap alatt 11 900 kérelmet nyújtottak be, ezek összértéke 31,9 milliárd forint - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Nagytarcsán.

Hatalmas árkülönbség a diákszámlák között

július 29. 14:14 | Érdemes átnézniük a bankszámlakínálatot a felsőoktatási intézményekbe készülő fiataloknak, mert a kimondottan diákoknak szánt csomagok sokkal olcsóbbak a normál konstrukcióknál – derül ki a B...

Csökkenti a műszakok számát a győri Audi

július 29. 13:32 | Az Audi Hungaria Motor Kft. árbevétele 3,697 milliárd euró volt az év első hat hónapjában, 450 millió euróval kevesebb, mint 2015 első fél évében. Az árbevétel csökkenése mellett a gyár kapacitása is mérséklődött - tájékoztatta a győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t. Jövőre tovább csökken a kapacitás, miután átmenetileg a hárommműszakos helyett kétműszakos munkarendet vezetnek be.

Jó hír a Mercedes-bővítés, de veszélyes is lehet az autóipari függőség növelése

július 29. 11:53 | „A következő években 1 milliárd euró értékű beruházást tervezünk a kecskeméti telephelyen” – nyilatkozta ...

Mostantól akár drogériában is befizetheti a csekkeit

július 29. 10:36 | A Magyar Posta Zrt. a Rossmann Magyarország Kft.-vel együttműködve a gyorsabb és rugalmasabb kiszolgálás érdekében csekkbefizető automatákat állít üzembe 25 drogériában.

Itt a nagy bejelentés: új Mercedes-gyár épül Kecskeméten

július 29. 10:07 | A Mercedes-Benz új gyárat épít kecskeméti telephelyén a rugalmas termelés biztosítása érdekében.

Nőtt a lakásépítések száma

július 29. 09:12 | Az első fél évben 3420 új lakás épült, az egy évvel korábbinál 11 százalékkal több, a kiadott lakásépítési engedélyek száma, az új lakóépület építésére vonatkozó egyszerű bejelentésekkel együtt 13 236 volt, több mint kétszer annyi, mint egy éve - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Egészségügy

Ingatlan

Ipar

Reklám és Média

Infokommunikáció

Turizmus

Közlekedés

Reflektorban

Szolgáltatás

Karrierklub

Világgazdaság Piactér