VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Vállalatok

Új céggel mentené Pécs a Zsolnayt

május 30. 08:19 | Céget alapított a pécsi közgyűlés, hogy a Zsolnay felszámolása esetén továbbvigyék a gyár működését – írta a Népszabadság.

Sok a buktató az útdíjfizetésnél

május 30. 06:15 | Lassan hároméves az elektronikus útdíjfizetési rendszer, de a fuvarozók még nem mindennel elégedettek. A díjszedő cég nyitott a finomhangolásra.

Habony Árpád: A láthatatlan ember

május 29. 14:31 | „Sosem volt, sosem lesz, most sincs semmilyen strómanom” – ezt válaszolta Orbán Viktor az idén arra a parlamenti kérdésre, amelyben egy képviselő azt firtatta, mi köze van a minis...

14 milliárdból újulnak meg a Velencei-tó partjai

május 29. 11:37 | Az Országos Vízügyi Főigazgatóság a tavaly elkészített tervek alapján a múlt héten benyújtotta azt a 14 milliárd forintos pályázatot, amelyből a Velencei-tó parti és kikötői partvédművei megújulhatnak - jelentette be a Miniszterelnökség kulturális örökségvédelemért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős államtitkára vasárnap a Velencei-tavi vízisport- és turisztikai évadnyitón.

Csányi Sándor: A legjobbakkal játszik

május 29. 10:27 | Kell egy csapat! Minarik Ede elhíresült mondása akár Csányi Sándortól is származhatna. Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója - aki bekerült a ...

Nem csak a szezonra készül a Balaton

május 29. 09:58 | Miközben a Balaton a nyári szezonra készül, a régióban azt tartanák a legfontosabbnak, hogy új szezonokat alakítsanak ki. Tavasszal az aktív turizmus, ősszel pedig a gasztronómia hozhatna még több vendéget.

Drága lesz a meggy

május 29. 09:28 | A tavalyi termésnél mintegy 30 százalékkal kisebb meggytermést valószínűsít ez évre a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft.

Lezuhant egy permetező repülőgép

május 28. 16:22 | Mezőgazdasági kisrepülőgép zuhant le Győrben a Püspökerdő területére péntek este. A kisrepülőgép eddig ismeretlen okokból zuhant le – írta a rendőrség az internetes oldalán,...

Csatát vesztettek - ők buktak nagyot a legbefolyásosabb magyarok közül

május 28. 15:00 | Simicska Lajosnak és üzlettársainak nehéz volt az elmúlt esztendő, de nem csak nekik volt nehéz évük. A befolyásos üzletemberek közül sokan veszítettek pozíciójukból, s többen ki is estek a top 101-ből.

Sehol sem áll le a szemétszállítás

május 27. 17:30 | Sehol sem áll le a szemétszállítás, az ezzel kapcsolatos hírek teljesen alaptalanok és felelőtlenek; a közszolgáltatás folyamatos ellátását jogszabályi garanciák biztosítják - közölte a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (NHKV Zrt.) pénteken az MTI-vel.

Egészségügy

Kereskedelem

Mezőgazdaság

Reklám és Média

Infokommunikáció

Turizmus

Közlekedés

Szolgáltatás

Karrierklub

Világgazdaság Piactér