VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Vállalatok

Sárvár büszkélkedhet az év szálloda díjával

február 25. 10:58 | A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-t választotta meg a 2016-os év legjobb ötcsillagos szállodájának.

Románia is vizsgálja élelmiszereinek minőségét

február 24. 18:49 | Románia is vizsgálatot indított a nagy nemzetközi cégek által forgalmazott élelmiszerek minőségét illetően - jelentette be pénteken Petre Daea román mezőgazdasági miniszter.

Nagy bajban a horvát autópályák, csak a drágulás biztos

február 24. 17:04 | A Horvát Autópályák Vállalat (HAC) óriási adósággal küzd, amelyet saját bevételeiből nem tud fedezni, ezért Zágráb nem áll el az autópálya-matrica bevezetésének lehetőségétől sem - mondta Oleg Butković tengerészeti, közlekedési és infrastrukturális miniszter pénteken Rovinjban.

Politikai támogatás a Peugeot–Opel-frigynek

február 24. 15:35 | Hat év után újra fizet osztalékot – ezúttal részvényenként 48 centet – a PSA Peugeot Citroen, amely tavaly 1,7 milliárd euróra növelte nyereségét az előző évi 899 millióról, a cégnél 20...

A századik új magyar buszt is megkapták a Volánok

február 24. 15:03 | Összesen száz új, magyar gyártmányú Credo autóbusz állt forgalomba a vidéki közlekedési társaságoknál december vége óta.

Okosautó, okoshűtő: ez várhat ránk pár éven belül

február 24. 14:41 | Hétszeresére nő a globális mobil adatforgalom 2021-ra a 2016-ös szinthez képest, köszönhetően a mobilfelhasználók, az okostelefonok, valamint a dolgok internetén (Internet of Things, IoT) alapuló k...

Nagyot javított az International Airlines Group

február 24. 13:58 | Csökkenő árbevétel mellett 30 százalékkal javította adózott eredményét az előző évihez képest a 2016-os évben az International Airlines Group.

Aláírják az egészségügyi sztrajktárgyalások megállapodásait

február 24. 13:44 | A közeljövőben ünnepélyes keretek között aláírják az egészségügyi ágazati kollektív szerződés azon fejezeteit, amelyekben eddig megállapodás jött létre a sztrájktárgyalások során - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkársága pénteken.

Így pörgetné fel a filmturizmust a Korda Stúdió és az MTÜ

február 24. 13:27 | A filmturizmus megerősítését, annak fellendítését célzó együttműködésről állapodott meg a Korda Stúdió, a Korda Filmpark és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

Felújította eladó lakása konyháját? Imádni fogják a vevők

február 24. 13:08 | Egy szépen felújított lakás vagy ház kelendő az ingatlanpiacon. Egy korszerűen berendezett konyha akár 10-20 százalék pluszt is jelenthet az eladási árban.

Egészségügy

Energia

Kereskedelem

Mezőgazdaság

Reklám és Média

Infokommunikáció

Turizmus

Vállalati Hírek

Közlekedés

Reflektorban

Szolgáltatás

Karrierklub

Cafeteria

Világgazdaság Piactér