VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Vállalatok

Lavrov: a magyar partnerek elkötelezettek Paks bővítése iránt

január 23. 12:43 | A magyar partnerek megerősítették elkötelezettségüket a magyar-orosz együttműködés folytatása mellett a paksi atomerőműnek a Roszatom részvételével történő bővítése ügyében - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel folytatott hétfői moszkvai tárgyalását lezáró közös sajtóértekezleten.

Egészségcentrumot adtak át Nyíregyházán

január 23. 12:33 | Sportorvosi és rehabilitációs kezelések mellett felnőtt- és gyermekgyógyászati szakrendeléseket is kínáló egészségcentrumot adtak át a nyíregyházi Continentál Arénában hétfőn.

Válságtámogatást kér Magyarország az Európai Bizottságtól

január 23. 12:15 | A madárinfluenza járvány gazdasági hatásainak enyhítésére Magyarország hivatalosan is kéri az Európai Bizottság válságtámogatását - közölte hétfőn a Földművelésügyi Minisztérium (FM) az MTI-vel.

Négymilliárdból újul meg a víziközmű Zalaegerszegen

január 23. 12:15 | Több mint négymilliárd forintos költséggel, mintegy 60 ezer lakost érintően indul víziközmű-rekonstrukció Zalaegerszegen és térségében.

Öt kilogramm kábítószert találtak egy Hegyalja úti garázsban

január 23. 12:07 | Csaknem öt kilogramm marihuánát és más kábítószereket talált a rendőrség egy fővárosi, Hegyalja úti garázsban, két fiatal férfi ellen kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján hétfőn.

Szijjártó: hétfőn hazaszállítják az egyik válságos állapotú sérültet

január 23. 11:59 | A veronai buszbaleset három válságos sérültje tartózkodik még Olaszországban, egyiküket hétfőn Magyarországra szállítják, a repülőgép délelőtt indult Ferihegyre - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Moszkvában, a Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel közösen tartott sajtóértekezletén.

Ismét rangos elismeréssel díjazták a Saul fia rendezőjét

január 23. 11:35 | Nemes Jeles László, a Saul fia alkotója kapta a Londoni Kritikusok Körének vasárnap esti díjátadóján a legjobb rendezőnek járó elismerést, a testület a Kaliforniai álomnak ítélte oda a legjobb film díját.

Tovább nőtt a légszennyezettség Salgótarjánban

január 23. 11:20 | A hétvégén tovább nőtt a légszennyezettség, ezért fenntartják a szmogriadó riasztási fokozatát Salgótarjánban - közölte a városháza hétfőn az MTI-vel.

Útlezárások a 4-es főúton

január 23. 10:34 | Több baleset történt a 4-es főút 71-es és 78-as kilométerszelvénye között, a rendőrök útlezárások és elterelések mellett kezdték meg a helyszínelést - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Dolgozóként hatszázezret költ formaruhára a Volánbusz

január 23. 09:07 | A Volánbusz Zrt. a most induló formaruha-beszerzéssel ugyan többéves hiányosságot pótol, érthetetlen, hogy miért kell erre a célra bruttó 8 milliárd forintot szánni - fogalmaz a ...

Egészségügy

Energia

Ingatlan

Ipar

Kereskedelem

Reklám és Média

Infokommunikáció

Turizmus

Vállalati Hírek

Közlekedés

Reflektorban

Szolgáltatás

Karrierklub

Cafeteria

  • Legfrissebb
  • Legolvasottabb
Világgazdaság Piactér