VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Vállalatok

Radák Eszter képei a Virág Judit Galériában

április 30. 17:33 | Négy évszak, ha még egyáltalán van olyan – ezzel a címmel mutatta be a Virág Judit Galéria Radák Eszternek, a Magyar Képzőművészeti Egyetem docensének az utóbbi két évben készült munkáiból álló önálló kiállítását.

Hatékonyabb energia szabályozást sürgetnek a nagyvállalatok

április 30. 16:42 | Határozottabb, a megújuló energiaforrások felhasználását támogató politikát látna szívesen az európai unió területén egy 15 nagyvállalatból álló csoport.

FM: a méhészkedés jelentősége megkérdőjelezhetetlen

április 30. 14:45 | A méhészkedés jelentősége megkérdőjelezhetetlen, a közvetlen gazdasági hatása milliárdokban mérhető - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára.

Milliárdos károkat okozhat a szélsőséges időjárás a borászoknak

április 30. 11:44 | Évente több mint tíz milliárd dollárnyi veszteséget okoznak világszerte a bortermelőknek a különböző időjárási szélsőségek.

Egészségügy: sok a kérdés a kollektív szerződések kapcsán

április 30. 10:55 | Az egészségügyi ágazat kollektív szerződésének két fejezetét írták alá, de több a nyitott kérdés vele kapcsolatban.

Jó évet zártak a zalai vadászok

április 30. 10:20 | Eredményesen zárult Zala megyében a 2016/2017-es vadászati év, a kilövési tervet a vadgazdálkodók jól teljesítették.

Csökkent az üzemanyag ára

április 30. 08:07 | Csökkent az üzemanyagok ára, a benzin 355 forintba, míg a gázolaj 353 forintba kerül.

Az év végén már árulnák a repülő autót

április 30. 08:00 | Repülő autót tesztelt a Google társalapítója által finanszírozott Kitty Hawk, az év végén már meg is kezdenék a jármű árusítását.

Átadták a gyomaendrődi bivalytej-üzemet

április 29. 13:12 | Átadták a gyomaendrődi bivalytej-feldolgozó üzemet a Békés megyei Gyomaendrődön szombaton.

Előremenekül a munkaerőhiány miatt a SCHOTT

április 29. 12:38 | Mivel a Vas megyében is tapasztalható munkaerőhiány miatt a kapacitások és a dolgozói létszám jelentős bővítése nem reális, a termelékenység növelésében látja a bővülés további lehetőségét a következő időszakban a gyógyszeripari üveg csomagolóanyagokat gyártó lukácsházai SCHOTT Hungary Kft.

Egészségügy

Energia

Ingatlan

Ipar

Kereskedelem

Mezőgazdaság

Reklám és Média

Infokommunikáció

Turizmus

Vállalati Hírek

Reflektorban

Szolgáltatás

Karrierklub

Cafeteria

Világgazdaság Piactér