VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Vállalatok

Közvetlen légijárat köti össze Tunéziát és Magyarországot

március 27. 18:54 | Közvetlen légijárat megindításáról tárgyalt Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára hétfőn Tunéziában.

Élelmiszer-minőség: újabb eljárás Romániában

március 27. 17:29 | A román ombudsmani hivatal eljárást indított a nagy nemzetközi cégek által forgalmazott élelmiszerek minősége ügyében - közölte a bukaresti intézmény hétfőn.

Pár hét múlva újra olcsóbb lehet a saláta

március 27. 15:31 | A tél folyamán a szokásosnál is nagyobb éremelkedés ment végbe néhány zöldség, többek között a saláta ára változott. ...

Már a sírkő is digitális, de egymillióba kerül

március 27. 15:23 | Digitális sírkövet dobott piacra egy maribori temetkezési vállalat - írta a helyi sajtó hétfőn. A mintapéldány bemutatása óta már ötven megrendelés érkezett a terméke.

Egysülhet a Dow Chemical és a DuPont

március 27. 15:18 | Jóváhagyta hétfőn az Európai Bizottság a két legrégebbi amerikai vegyipari konszern, a Dow Chemical és a DuPont egyesülését, amelynek nyomán a világ legnagyobb, mintegy 130 milliárd dollár piaci tőkeértékű vegyipari óriásvállalata jöhet létre

Csökken a gázolaj ára, de a benzin most nem lesz olcsóbb

március 27. 15:13 | Csökkenti bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI. A csökkentéssel a gázolaj...

Egyre több megy exportra is a magyar sörgyárakból

március 27. 14:50 | A hazai sörgyárakban, Kőbányán, Bőcsön, Martfűn és Sopronban több mint 6 millió hektoliter sört főztek tavaly. Az 1700 főt foglalkoztató magyar sörgyárak teljes értékesítése 2,5 százalékkal növekedett, köszönhetően a 40 százalékot ugró exportnak. A hazai éves sörfogyasztásból 88 müncheni Oktoberfestet lehetne rendezni.

Aggasztó adatok a permetezésről

március 27. 14:30 | Minden ötödik termelő elfogadhatónak tartja, ha az egészségügyi határértéknél több permetezőszert használ.

OLAF-jelentés: Aba Botond nem tud korrupcióról

március 27. 14:25 | Nem tud arról Aba Botond, hogy bárkit korrumpáltak volna a 4-es metró beruházása során. A BKV volt vezérigazgatója kész vagyonosodási vizsgálatot indítani maga és a családtagjai ellen - közölte a Hirado.hu.

Jól halad az újraiparosítás az Európai Unióban

március 27. 13:40 | Az Európai Unió ipari termelése 5,6 százalékkal volt nagyobb 2016-ban 2010-hez képest, azonban az iparágak teljesítménye között jelentős különbségek voltak - derül ki az Európai Unió statisztikai h...

Egészségügy

Ingatlan

Ipar

Mezőgazdaság

Reklám és Média

Infokommunikáció

Turizmus

Vállalati Hírek

Közlekedés

Reflektorban

Szolgáltatás

Karrierklub

Cafeteria

Világgazdaság Piactér